Vrei să scapi de problema pleoapelor căzute? Blefaroplastia este soluția

Vrei să scapi de problema pleoapelor căzute? Blefaroplastia este soluția

Pierderea elasticității pielii apare odată cu înaintarea în vârstă și este total neplăcut atunci când se vede exces de piele la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare. Din fericire, există și o soluție ideală pentru a scăpa de pleoapele căzute: blefaroplastia. Motivele pentru care se recurge la această intervenție chirurgicală sunt atât estetice, cât și medicale, din păcate. De ce? Pentru că ptoza pleoapelor superioare poate obstrucționa vederea. Iar la nivelul pleoapelor inferioare, cearcănele adânci sau pungile de grăsime inestetice de sub ochi oferă fizionomiei un aspect îmbătrânit.

Totul este pe repede înainte în societatea din zilele noastre, iar cum timpul este limitat, nu ne permitem să ascundem, întotdeauna, aceste imperfecțiuni cu machiaj. Mai mult, când pleoapa superioară este căzută, trebuie să stăm să învățăm anumite tipuri de machiaj specifice. Iar în timp devine și costisitor din punct de vedere financiar, având în vedere că produsele profesioniste sunt cele care oferă un grad mai mare de acoperire. Însă, Dr. Alin Bortolini, un estetician chirurg de renume, realizează această operație profesionist, iar corecția pleoapelor te va face să arăți mai tânără, mai odihnită și mai fresh. De obicei, procedura se adresează doamnelor cu vârste peste 40 de ani. Doar că, în cazul unor modificări ereditare, această procedură poate avea loc și mai devreme.

 

Beneficiile aduse de blefaroplastie

Reîntinerirea aspectului ochilor poate fi dată de blefaroplastie, care presupune excesul de piele, grăsime și mușchi. La Be Perfect domnul doctor poate realiza intervenția pentru pleoapele superioare în același timp cu cea pentru cele inferioare. Iar pentru un aspect mult mai plăcut al feței, împreună cu Dr. Alin Bortolini puteți combina și alte intervenții faciale. Aici poate fi vorba despre liftingul sprâncenelor, al feței sau alte proceduri de întinerire non-invazive.

Dacă vorbim de cauzele acestor pleoape căzute, principalul motiv este înaintarea în vârstă. Membrana care susține grăsimea din zona periorbitală este tot mai slabă. O parte a acesteia migrează în zona pleoapelor, iar de aici apare acel aspect de umflătură, total inestetic.

Dr. Alin Bortolini – medic chirurg estetician și fondator Be Perfect: „Deși este o intervenție chirurgicală considerată ușoară și rapidă, rezolvă probleme cu care se confruntă tot mai multe persoane. Aceasta aduce claritate în vedere (în special în cea laterală), schimbă în bine aspectul pacientului și sporește deosebit de mult încrederea în sine, într-un timp scurt și cu riscuri minore. Am avut persoane ai căror ochi arătau poate și cu 10 ani mai tineri. M-a bucurat nespus să văd fericirea și mulțumirea pacienților care au avut încredere să realizez această intervenție chirurgicală.”

 

Ce presupune pregătirea preoperatorie

Totul începe cu o consultație la cabinet, în care se discută despre așteptările avute și cum ne dorim să arate rezultatul final. Ulterior este analizată pleoapa, iar domnul doctor va face măsurători, pentru a alege cea mai bună variantă pentru ca fața ta să arate perfect. Examenul fizic este necesar pentru a vedea dacă zona vizată este pregătită pentru o asemenea intervenție. Cu acordul dumneavoastră vă pot fi realizate și câteva fotografii cu rezultatul final, pe care le puteți compara  în oglindă. În acest fel veți observa aspectul perfect post intervenției.

De asemenea, un aspect foarte important îl reprezintă evaluarea stării de sănătate. Domnul doctor va vrea să știe ce alte intervenții ați mai avut, probleme medicale, dar și ce tratament medicamentos folosiți în prezent. Pentru că dr. Alin Bortolini are o grijă deosebită pentru pacienții săi, recomandă și efectuarea analizelor de sânge, iar uneori, în funcție de particularitățile fiecărui caz, poate fi vorba și de un consult oftalmologic. Acesta apare în special în cazul persoanelor care poartă ochelari de vedere.

Tot înainte de operație sunt recomandate evitarea, cu cel puțin 14 zile, a medicamentelor antiinflamatoare, a aspirinei, deoarece favorizează sângerarea. Anticoncepționalele trebuie oprite înainte cu patru sau șase săptămâni înainte de operație. Acestea cresc riscul apariției cheagurilor de sânge. Iar pentru că tot suntem la acest capitol, pacientele trebuie să știe că intervenția nu va avea loc în perioada ciclului menstrual. De asemenea, evitarea excesivă la soare sau la solar și fumatul sunt necesare. Iar în ziua cu operația nu trebuie consumate alimente sau lichide cu cel puțin șase ore înainte și este indicat să vă prezentați fără machiaj.

 

O intervenție chirurgicală cu rezultate perfecte

Aspectul fizic, pe care se pune preț tot mai mult, influențează părerea celor pe care îi întâlnești. Prin urmare, un look mai tânăr nu doar că va contribui deosebit de mult la recâștigarea încrederii în sine, ci îi va determina pe ceilalți să aibă o viziune și mai bună despre tine. Astfel, vei scăpa de întrebările care au legătură cu oboseala și de senzația de ochi grei.

Operația poate fi realizată fie sub anestezie locală, fie totală și durează cam o oră, în funcție de complexitatea cazului. În cazul intervenției care implică o singură pleoapă se realizează cea locală, iar pentru intervenția adresată ambelor tipuri de pleoape se apelează la anestezie generală.

Dr. Alin Bortolini – medic estetician chirurg și fondatorul Be Perfect: „În cazul pleoapei superioare voi face o incizie mică, vizibilă foarte puțin, spre deloc, chiar în șantul palpebral. Apoi îndepărtez excesul de grăsime, de piele și, eventual, de mușchi. Dacă vorbim de pleoapa inferioară, incizia este exterioară și se face cam la 1-2 mm sub marginea genelor. Astfel, pielea se separă de mușchiul subiacent, se extrag „punguțele” de grăsime în exces, iar surplusul de piele se îndepărtează. Suturile sunt realizate cu fire de cea mai bună calitate și sunt foarte fine, pentru a avea o cicatrice minimă.”

Prețul operației conține un întreg pachet: consultația preoperatorie, foarte importantă, anestezia, operația, dar și controalele și pansamentele postoperatorii. Prețul unei asemenea intervenții pornește de la 1.000 de euro și poate depăși ușor 3.200, în funcție de caz și ce își dorește pacienta.

 

Cum decurge recuperarea și în cât timp poate fi observat rezultatul final

Operația de blefaroplastie, care este realizată doar cu anestezie locală, nu presupune, de cele mai multe ori, și spitalizare. Durerea postoperatorie poate fi absentă sau chiar minimă. După intervenție este posibil să existe sensibilitate la lumină sau lăcrimare excesivă. Iar timp de câteva zile, pleoapele vor fi umflate și amorțite, chiar vinete. Însă, compresele reci ajută la reducerea edemelor și a echimozelor. Domnul doctor Alin Bortolini vă va prescrie analgezice pe care le veți lua la nevoie. De asemenea, nu trebuie purtate lentile de contact cel puțin 10 zile, iar efortul fizic și sportul trebuie evitate măcar două săptămâni. Controalele se efectuează la început la două-trei zile, iar ulterior la 3, 6 și 12 luni.

Rezultatul final poate fi observat la șase luni, iar eliminarea „pungilor” de grăsime de la nivelul ochilor este definitivă, fără a exista riscul de a recidiva. Extrem de rar poate fi vorba și de o nouă intervenție, însă, ea ar avea loc după mai bine de 10 ani de la prima operație.

 

Apelează cu încredere la această intervenție chirurgicală și scapă de coșmarul pleoapelor căzute sau a pungilor extrem de inestetice de sub ochi. Rezultatele de lungă durată vor merita cu desăvârșire. Pentru a te convinge de rezultate surprinzătoare obținute de pacienții domnului doctor Alin Bortolini, intră pe conturile sale de Social Media și o să descoperi rezultate perfecte. Iar dacă îți dorești o programare, nu ezita să îl contactezi la următoarele date de contact.

0800 950 376 / [email protected]

https://beperfect.ro/

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

https://www.facebook.com/dr.bortolini

 

COMMENTS

DISQUS: 0