5000 de euro dacă te faci însoțitor de bord pe yacht

5000 de euro dacă te faci însoțitor de bord pe yacht

Se știe că postul de steward sau stewardesă vine la pachet cu multe beneficii. Vorbim despre un salariu lunar fabulos, care poate ajunge şi la 5.000 de euro lunar, dar şi posibilitatea de a călători gratis în toată lumea. Dacă nu demult tinerii se înghesuiau să prindă un job la prestigioasele companii aeriene, acum preferă să-şi găsească de lucru pe yacht.

Însoţitor de bord în avion sau pe yacht? Oricare dintre variante ar alege, un tânăr va fi recompensat pe măsură. Trendul a intrat în ultimii ani puternic şi în România, ba chiar există o academie ce instruiește tinerii, care îşi doresc un job bine plătit pe ambarcaţiuni de lux, alături de președinți de stat, regine sau şeici. Cei care îşi doresc un astfel de post trebuie să obţină o diplomă de steaward.

Carmen Preda, proprietaria Capsea Yachting, singura academie acreditată

„Este unul dintre cele mai bine plătite meserii din lume și nu necesită studii superioare. Salariul poate ajunge la și la 5000 euro pe lună. Tot ce trebuie să facă viitorul steward este cursul și apoi examenul prin care vor obține o diplomă acreditată internațional”, a explicat Carmen Preda, directorul Capsea Yachting, singura academie de profil din România.

Carmen a lucrat chiar ea la bordul unor ambarcaţiuni de lux Tânăra antreprenoare are o experienţă de şase ani şi aşa i-a venit ideea de a-şi deschide o afacere de succes pentru tinerii din România.

COMMENTS

DISQUS: 0