Femeia de succes are atitudine

Femeia de succes are atitudine

Cuba Gooding Jr neagă noile acuzaţii de agresiune sexuală
Fall in line, noul single Christina Aguilera si Demi Lovato
Elena Gondoș a primit premiul de excelență pentru dezvoltarea talentelor din România în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”
Fosta soţie a lui Nicolas Cage cere pensie de întreţinere
Florin Grigore a lansat o piesă nouă, dedicată românilor de Centenar

Mihaela Tatu si-a făcut apariția la un eveniment :Gala Femeilor Care Dăruiesc Sănătate ediția 2017 organizată de Florentina Opris , Președinte a Asociației Pentru O Viață Sănătoasă, ea însăși un promotor al unui stil de viață sănătos echilibrat și are ca obiectiv punerea în practică a celor mai importante reguli ale unei vieți sănătoase.

Florentina Opris fiind un om extrem de focusat către zona de sănătate, a convins sa fie prezente la acest eveniment o serie de personalități din diferite domenii :artiști, medici, psihologi,sportivi..etc, care prin activitățile lor susțin armonia unui trup frumos și sănătos.

 Printre participanți se afla și Florin Grigore care de altfel a și transmis o părere sincera și frumoasa despre femeile care dăruiesc sănătate „sunt acele femei care daruiesc dragoste”.,,A fi femeie înseamnă a avea menire de a dărui dragoste. „

Mihaela Tatu si Nineka. Foto: Arhiva Personala

La eveniment si-a făcut apariția și cântăreața Nineka (Lilia Pelepciuc), revenind în tara după ce a stat 15 ani în Turcia , mărturisind că a fost plăcut impresionata de acest eveniment frumos, declarând ca în Turcia nu sunt astfel de evenimente.

Foto: Arhiva Personala

Și pentru ca ,,Viața Sănătoasă ” înseamnă echilibru în tot ceea ce facem, alături de doamnele invitate la Palatul Ghica unde a fost găzduită ediția 2017 a Galei Femei Care Dăruiesc Sănătate,, domnii au fost aceia care au oferit premiile.

COMMENTS

DISQUS: 0