Buzele perfecte există! Experta în frumuseţe, Ana-Maria Buşcu ne prezintă ce presupune micropigmentarea lor

Buzele perfecte există! Experta în frumuseţe, Ana-Maria Buşcu ne prezintă ce presupune micropigmentarea lor

Vă gândiţi să vă schimbaţi forma şi dimensiunea buzelor, însă nu vreţi să apelaţi la procedurile de augmentare cu acid hialuronic? Avem soluţia! Micropigmentarea este cea mai versatilă procedură de îmbunătăţire a aspectului buzelor.

Ana-Maria Buşcu, dermopigmentist şi fondatoarea salonului Magic Beauty Concept din Bucureşti, pictează artă pe chipurile clientelor, ajutându-le să renunţe la machiajele care le răpesc, dimineaţă de dimineaţă, timp preţios. Experta în frumuseţe ne dezvăluie cât de mult poate machiajul semipermanent prin tatuaj să transforme buzele, dacă este făcut cu bun gust şi prin tehnicile potrivite.

 

CE PROBLEME REZOLVĂ MICROPIGMENTAREA BUZELOR

Micropigmentarea buzelor poate rezolva mai multe probleme decât v-aţi imagina. Clientele capătă rapid un boost de încredere şi asta pentru că procedura le ajută să scape de un complex: buzele mici, terne, pătate şi cu contur nedefinit sunt de domeniul trecutului.

Prin micropigmentare, buzele vor părea mai pline, în mod natural, dar vor deveni şi simetrice. În acelaşi timp, puteţi uita de cicatrici ori de margini decolorate, căci intervenţia are puterea să acopere toate micile defecte.

 

CUM SE EFECTUEAZĂ ACEASTĂ PROCEDURĂ

Concret, printr-o tehnică specială, expertul introduce în straturile superioare ale epidermei pigmenţi cosmetici, care rămân în piele vreme de până la trei ani. În funcţie de preferinţe, puteţi să vă orientaţi către o culoare neutră sau către una mai dramatică, pe care să o purtaţi pe buze, fără grija că trebuie să mai folosiţi ruj.

Crema anestezică aplicată la începutul procedurii, cât şi în timpul ei vă va ajuta să diminuaţi disconfortul. De fapt, procedura de micropigmentare este chiar suportabilă, din punctul de vedere al durerii. Ca termen de comparaţie, imaginaţi-vă că senzaţia este puţin mai intensă decât în cazul micropigmentării sprâncenelor.

Pentru siguranţă, esenţial este să ştiţi încă de la început că acul prin intermediul căruia se realizează micropigmentarea este de unică folosinţă, ustensilele sunt sterilizate, iar pigmenţii cosmetici sunt antialegici şi antispetici.

 

SPRE CE TIP DE MICROPIGMENTARE A BUZELOR NE PUTEM ÎNDREPTA

Aveţi la îndemână două opţiuni atunci când vine vorba despre micropigmentare. Conturarea buzelor a devenit un serviciu extrem de căutat în clinicile de înfrumuseţare şi asta pentru că le ajută pe cliente să renunţe la aplicarea creioanelor în fel şi fel de nuanţe: “Conturul semipermanent prin tatuaj al buzelor se face în urma unui desen care trebuie să vă avantajeze fizionomia. Conturul de acest tip este realizat în degrade, pierzându-se uşor din exterior spre interior, oferind astfel buzelor un efect de volum.

Rezultatul rămâne unul natural, căci nivelul de intensitate al pigmentului este stabilit chiar de cliente. În unele cazuri, nici cel mai critic ochi nu îşi va da seama că la mijloc este vorba despre un tatuaj.

“Dupa efectuarea conturului semipermanent al buzelor se poate ieşi pe stradă fără probleme, deoarece inflamarea nu este foarte vizibilă, ea trecând în aproximativ 6 ore cu precizarea că, în unele cazuri, inflamarea din partea dreaptă se retrage mai repede decât în partea stângă.”

Dacă nu consideraţi că vă avantajează doar conturul, puteţi apela la umplerea buzelor cu pigment: „Micropigmentarea totală a buzelor este cel mai frecvent make-up cu impact estetic imediat. Este un machiaj deosebit căruia trebuie să îi fie acordată o atenţie deosebită. Se realizează prin noua tehnică Aquarelle, care inserază pigmentul în stratul epidermic prin mişcări aerate, astfel încât rezultatul să fie unul foarte natural, uşor pixelat. Îl putem asemăna cu efectul Powder, folosit în conturarea sprâncenelor.”

De ştiut este şi că atunci când buzele vor fi vindecate, intensitatea culorii se va reduce cu 60-70%, efectul rămănând însă unul extrem de discret, dar bine definit. În cazul nuanţelor mai puternice, rezultatul va persista mai mult.

Cât despre îngrijirea post-tratament, trebuie aplicată frecvent o cremă foarte hidratantă. Această operaţiune trebuie făcută vreme de câteva zile, deoarece deshidratarea ţesutului conduce la exfoliere. În următoarele 10 zile sunt interzise solarul şi expunerea la soare.

 

CÂT DUREAZĂ PROCEDURA DE LA SALON?

Evident, tehnica full lips necesită mai mult timp decât simplul contur. Trebuie să ştiţi că zona buzelor este una destul de sensibilă, tocmai de aceea va fi nevoie de mai multe treceri, pentru a obţine efectul dorit. Cu cât buzele sunt mai mari, cu atât procedura va dura mai mult.

În general o şedinţă durează până în trei ore. In general, nu este nevoie decat de o singura sedinta la buze, rezultatul ramanand unul foarte natural, dar definit in acelasi timp. In unele cazuri, clientele isi doresc un rezultat mai intens, iar atunci ele vor reveni la un retus, cam la o luna-maxim doua de la prima procedura.Distanţa dintre ele trebuie să fie de maximum două luni, pentru că doar după această perioadă tatuajul este considerat vindecat complet.

 

Pasionată de realizarea procedurilor de beauty la cele mai înalte standarde, Ana-Maria Buşcu a creat un concept prin care doamnele şi domnişoarele să îşi redescopere frumuseţea. Magic Beauty Concept este locul unde serviciile de dermopigmentare a sprâncenelor, buzelor şi a ochilor întâlnesc make-up-ul profesional şi estetica facială.

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile, dar şi pentru a urmări rezultatele procedurilor realizate de Ana-Maria Buşcu, vă invităm pe pagina de Instagram a expertei în dermopigmentare: https://www.instagram.com/micropigmentare.anamariabuscu/, dar şi pe site-ul oficial al salonului pe care l-a fondat: https://magic-beauty-concept.ro/

         

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0