Senzational. Scoala care le-a pus pe invatat pe vedetele din showbiz.

Senzational. Scoala care le-a pus pe invatat pe vedetele din showbiz.

Scoala de automachiaj by Elena Ciftci. Un concept nou de beauty in Romania, scoala care le a pus pe invatat pe vedetele noastre din showbiz.

Nume mari din showbiz au început din ce in ce mai mult sa urmeze cursurile de automachiaj organizate de Ciftci Elena makeup artist.
Prima vedetă care a încercat cursurile make up artistei a fost Cristina Cioran , urmând Valentina Pelinel , Nasrin Ameri, Cosmina Păsărin ,Bianca Drăgușanu , Diana Bart si multe bloggerite dar si nume alese din lumea de afaceri a femeilor de succes.

Oare cate dintre noi nu ne trezim dimineata cu intentia de a ne machia, dar de obicei ajungem la concluzia ca mai bine dormeam cateva minute in plus ca oricum nu ne iese? Cum ar fi sa stiti cum sa realizati un machiaj rapid si frumos in fiecare dimineata, incepand ziua cu o stare de bine si incredere? Sau sa fiti in centrul atentiei fiind cele mai admirate la un eveniment?

La acest lucru s-a gandit make up artistul Elena Ciftci cand a deschis prima Scoala de Automachiaj din Romania si si-a propus ca pe parcursul a 2 sau 3 zile orice femeie sa realizeze in doar cativa pași simpli un machiaj de zi perfect, dar si un machiaj de seara veritabil, ca atunci cand nu ai loc la machiaj pe nicăieri sa poti sa iti improvizezi singura cel mai tare machiaj.

„Stiu ca fiecare femeie are multe intrebari cand vine vorba de aspectul sau, de frumusete, de stima de sine si increderea care se dobandeste cand te uiti in oglinda si spui…da, azi chiar arat bine! De aceea am gandit aceasta Scoala de Automachiaj, tocmai pentru a reda femeii increderea in sine de care are nevoie. Este un curs de machiaj personalizat, unde nu doar inveti cum sa aplici machiajul in functie de tipologie, fizionomie, trasaturi, personalitate, stil de imbracaminte. Este un curs care are ca rezultat cresterea stimei de sine, radiind frumusete, feminitate, senzualitate, farmec si mister” spune Elena Ciftci.

La Cursurile de automachiaj By Ciftci Elena se pot inscrie toate persoanele care doresc sa stie care sunt produsele potrivite pentru fiecare, investiind eficient, astfel incat machiajul si nuantele, sa le puna in valoare. Cursurile se fac in grupe de 6 persoane maxim sau individual one to one, cu varste intre 14 si 60 ani.

Elena Ciftci este un make-up artist cu o vasta experiență în domeniul machiajului.

Elena are formarea de baza la Iuliana Sandu, trainer din Chișinău, Masterclass Centrul de instruire publishing – Bridal Make Up style Iuliana Sandu, Masterclass – atelier Paris – tehnica acuarelei, tehnica creionului si tehnica eyelinerului, Masterclass Alexandru Abagiu – tendințe in Make Up si un Masterclass in perfectionare tehnici cremoase si eyeliner by Natalia Clima.
Cursuri de specialitate in Turcia .

www.ciftcielena-makeupartist.ro

COMMENTS

DISQUS: 0