Abdomen plat prin injectare! ,,Lipoattack” declară război grăsimii nedorite

Abdomen plat prin injectare! ,,Lipoattack” declară război grăsimii nedorite

În era procedurilor minim invazive, este mai simplu ca oricând să eliminăm grăsimea nedorită! Ştiaţi că doar câteva şedinţe cu un cocktail-minune sunt suficiente să nu mai aveţi probleme cu celulita, cu pielea lăsată sau cu vergeturile? Lipoliza injectabilă LipoAttack vă ajută să scăpaţi definitiv de depozitele de grăsime localizate, iar specialiştii Beauty Art Aesthetics vă explică în ce mod acţionează tratamentul preferat al tot mai multor celebrităţi.

 

 

CE ÎNSEAMNĂ LIPOLIZA INJECTABILĂ?

Dacă nu aveţi prea mult timp pentru sport sau dacă antrenamentele de la sală nu vă ajută să ajungeţi la aspectul dorit, puteţi apela la o procedură pe bază de injectare care, prin intermediul unor substanţe chimice, topeşte depozitele localizate de grăsime aflat sub piele. Imediat apoi, celulele adipoase sunt distruse şi nu mai pot acumula grăsimi, deci dispar pentru totdeauna, dacă nu veţi avea oscilaţii mari de greutate.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS:În secolul vitezei, ne dorim să arătăm bine, fără prea mult efort. Procedura LipoAttack este alernativa liposucţiei chirurgicale şi ne ajută să obţinem aspectul dorit imediat, fără recuperări lungi. Ea se poate folosi atât la nivel corporal, adică în zona abdomenului, coapselor şi braţelor, cât şi la nivelul chipului, prin eliminarea bărbiei duble. Practic, pacientul îşi poate alege zonele unde vrea să slăbească. Este dovedit clinic că lipoliza injectabilă ne ajută să ne bucurăm de câţiva centimetri în minus din stratul adipos.”

Lipoliza injectabilă, în fapt o inovaţie cu compoziţie sută la sută biologică, formată din enzime şi acid hialuronic, nu produce efecte adverse, inducând fermitate şi relaxând fibrele de colagen. Intervenţia asigură o slăbire uniformă şi poate trata inclusiv cicatricile. Lipoliza injectabilă stimulează, totodată, drenjaul limfatic, dar şi microcirculaţia, însă nu este un tratament potrivit pentru obezitate.

 

CUM SE REALIZEAZĂ PROCEDURA?

Întrucât fiecare pacient este diferit şi, deci, are nevoi diferite, un consult iniţial este absolut necesar pentru ca specialiştii să identifice exact zonele cu probleme.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Candidaţii ideali sunt cei care au depozite mici şi medii de grăsime, în special în zone care nu răspund la sport. Deşi este o variantă eficientă care ne ajută să arătăm bine, totuşi lipoliza nu trebuie să înlocuiască un stil de viaţă sănătos. Din contră, intervenţia vine în completarea unei diete şi a unor exerciţii făcute cu regularitate.”

Procedura se realizează sub efectul anesteziei locale. Zona tratată va fi dezinfectată, iar punctele care urmează a fi injectate vor fi marcate. Intervenţia se realizează prin intermediul unui ac subţire, care nu va crea disconfort.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Timpul pe care îl veţi petrece în clinică va fi foarte scurt. Practic, în jumătate de oră, şedinţa va fi gata. În general, în funcţie de stratul de grăsime, este nevoie de una până la patru sesiuni, efectuate la un interval de două, patru săptămâni.”

 

INDICAŢII ŞI CONTRAINDICAŢII

Imediat după procedură, puteţi reveni la activităţile obişnuite. Câteva dintre sfaturile post intervenţie sunt: evitarea saunei, solarului şi a efortului fizic, dar şi a consumului de alimente grase. În schimb, este recomandat consumul a minimum doi litri de lichide pe zi, căci hidratarea rămâne esenţială, pentru ca pielea să îşi păstreze elasticitatea şi fermitatea.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Deşi procedura este bine tolerată, nu se recomandă totuşi femeilor însărcinate sau celor care alăptează, nici pacienţilor cu diabet sau cu celor cu boli de sânge ori cu afecţiuni renale. Unii pacienţi se pot aştepta la efecte secundare precum roşeaţă sau vânătăi minore, care însă nu persistă mai mult de câteva zile.”

Specialiştii Beauty Art Aesthetics apelează la tehnici avansate de injectare, pentru obţinerea rezultatelor optime. Procedura necesită experienţă, pentru că medicul trebuie să vizeze zonele potrivite şi să fie sigur că injectează cantitatea potrivită de produs.

 

 

 

Clinica Beauty Art Aesthetics, multiplu premiată în ţară, dar şi în Veneţia şi Cannes, vă invită să descoperiţi beneficiile procedurii LipoAttack într-un mediu confortabil, cu ajutorul unei echipe medicale de excepţie.

Pe site-ul oficial al clinicii găsiţi lista completă de intervenţii estetice cu care specialiştii de aici vă aşteaptă: https://beautyartaesthetics.ro/

        

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0