Dantura perfectă pe viață. Ce spune doctorul Tareq Hajaj?

Dantura perfectă pe viață. Ce spune doctorul Tareq Hajaj?

O dantură armonioasă și aspectuoasă nu poate exista dacă îți lipsesc dinți. Însă, implanturile dentare reprezintă alegerea perfectă pentru înlocuirea dinților lipsă sau chiar pentru refacerea totală a danturii. Ele sunt potrivite pentru orice persoană, însă numai după ce a trecut prin procesul complet de creștere musculo-scheletala. Astfel, pacienții cu probleme estetice pot opta pentru această soluție sigură, rapidă și fără durere. Specialiștii de la Dental Creation te vor ajuta să ai o dantură completă, dar și o sănătate orală excelentă.

Datorită implanturilor dentare premium, care vor ține locul rădăcinii naturale a dintelui, medicii stomatologi de la Dental Creation by Dr. Tareq Hajaj îți pot readuce zâmbetul la viață. Spunem asta pentru că lipsa dinților poate afecta stima de sine. Mai mult, aceasta duce și la scăderea densității oaselor maxilare, cât și la pierderea tonicității mușchilor faciali. Acum nu trebuie să îți mai faci griji, pentru că echipa Dental Creation oferă servicii complete de implantologie și folosește cele mai cunoscute branduri si tehnologii de ultima generatie. Vei zâmbi fără probleme și te vei bucura de aspectul natural pe care îl vor avea dinții tăi.

 

Zâmbetul incomplet poate fi salvat de implanturile dentare

Ignorarea problemelor stomatologice în mod cronic poate conduce la pierderea dinților naturali. Singura soluție o reprezintă implanturile dentare, care sunt mult mai potrivite decât protezele dentare mobile, având în vedere că acestea din urmă creează mereu discomfort. Implanturile nu îți vor afecta dinții vecini, iar tu nu vei fi nevoit să sacrifici dinții naturali pentru a ancora punțile dentare. La Dental Creation poți beneficia de dantură fixă, pe bază de implanturi, care se va simți și arăta la fel ca dinții tăi naturali.

Zâmbetul tău poate deveni complet cu aceste piese din titan pur, care au o formă de șurub, în majoritatea cazurilor. Rolul lor este de a crea o rădăcină artificială în osul maxilar. Apoi li se aplică un bont protetic, care va face legătura cu coroana dentară, adică cu cea care se vede la suprafața maxilarului. Iar astfel, tu vei avea parte atât de beneficii estetice, cât și de unele perfect funcționale. Medicii stomatologi de la Dental Creation te vor face să nu sesizezi că dintele tău nu este unul natural.

Dr. Tareq Hajaj – fondatorul Dental Creation: „Având în vedere multitudinea de implanturi dentare existente pe piață, la Dental Creation am făcut o selecție de top. Însă, pentru a alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine, este nevoie de o consultație prealabilă. Implantele dentare trebuie alese pe niste considerente foarte precise si planul de tratament trebuie individualizat in functie de fiecare caz in parte. Exista foarte multe posibilitati tehnice si materiale pe care le avem la dispozitie, insa alegerile pe care le facem trebuie sa tina cont de biologia, fiziologia si doleantele pacientului. Nu exista o singura solutie pt toti.”

 

Ce etape presupune tratamentul cu implant dentar

Implanturile dentare pe viață necesită o inserție corectă, dar și respectarea unui protocol riguros de îngrijire. Consultația si planul de tratament sunt elementele care stau la baza viitoarei tale intervenții. Echipa de la Dental Creation se va asigura in primul rand că starea generală de sănătate permite această intervenție, la fel și conditiile din cavitatea bucală. Uneori, in anumite situatii particulare, este nevoie și de un examen medical din care să reiasă că pacientul este apt, după ce face un set de analize. Iar în final au loc investigațiile radiologice. Un Computer Tomograf îi va ajuta pe specialiști să evalueze țesutul osos din punct de vedere cantitativ si calitativ. Atunci când osul s-a resorbit, din cauza lipsei îndelungate a dintelui, poate fi nevoie de o altă serie de proceduri stomatologice, cum ar fi adițiile și reconstrucțiile osoase sau sinuslifturile.

În funcție de particularitățile fiecărui pacient, care apelează la serviciile Dental Creation by Dr. Tareq Hajaj, se poate stabili și durata pe care o presupune tratamentul cu implanturi dentare. Acestea pot fi inserate toate chiar și într-o singură ședință, în funcție starea clinică a pacientului. Însă, tratamentul are două mari etape, cea chirurgicală și cea protetică.

Dr. Tareq Hajaj – fondatorul Dental Creation: „În prima etapă este vorba despre introducerea implantului în interiorul osului, pentru a înlocui dintele sau dinții care îi lipsesc. Astfel, într-o perioadă de aproximativ 3 luni, în funcție de tipul implantului dentar inserat, va avea loc integrarea osoasă a acestua. Iar în cea de-a doua etapă este vorba despre realizarea lucrării protetice definitive, partea vizibilă atunci când gura este deschisă. Durata acestei etape difera în funcție de numărul de implanturi dentare inserate si de complexitatea cazului. In anumite situatii, cand conditiile fizio-anatomice ne permit, pt a creste confortul pacientului, putem realiza lucrarea protetica provizorie in aceeasi sedinta cu inserarea implantelor, asa numitul concept One Day Implant. Practic pacientul primeste dintii in aceeazi zi.”

 

La Dental Creation ai dinți ficși într-o singură zi

Implanturile dentare folosite în clinica Dr. Tareq Hajaj sunt unele premium. Acestea își îndeplinesc funcțiile cu succes chiar și după zeci de ani. Iar pentru că tot vorbim de timp, de aici poți pleca cu dinți ficși în doar 24 de ore. Tot mai mulți pacienți care se adresează domnului doctor Tareq Hajaj fie au rămas complet fără dinți, fie mai au doar câțiva, însă au infecții sau suferă de boală parondontală în stadii avansate. Astfel, datorită tehnologiilor moderne și procedurilor revoluționare în stomatologie, pacienții pot pleca din cabinet cu un zâmbet de invidiat și o dantură completă într-o perioadă foarte scurtă.

Dr. Tareq Hajaj – fondatorul Dental Creation: „În prezent, pentru reabilitarea întregii danturi, nu se mai apelează doar la proteză. Ea a fost detronată de implantul dentar, care se află în topul preferințelor pacienților. La Dental Creation realizăm în deplină siguranță sanitară și fără durere procedurile chirurgicale si protetice astfel incat sa obtinem zambetul dorit in cel mai scurt timp. . In anumite situatii, cand conditiile fizio-anatomice ne permit, pt a creste confortul pacientului, putem realiza lucrarea protetica provizorie in aceeasi sedinta cu inserarea implantelor, asa numitul concept One Day Implant. Practic pacientul primeste dintii in aceeazi zi. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei si planificarii digitale prealabile, care ne cresc precizia si predictibilitatea tratamentelor.”

Această procedură vine la pachet și un grad mare de confort. Anestezia este realizată cu substanțe avizate și de cea mai înaltă calitate. Pe durata intervenției, pacientul nu simte durere deloc, iar la final el se va simți perfect și va fi încântat de podoabele dentare. Iar în cazul în care îți faci griji că nu poți mânca, trebuie să știi că te poți hrăni imediat după, dar și că îți poți relua viața socială.

Lucrarea provizorie va fi purtată între trei și sase luni, iar firele de sutură vor fi extrase după o săptămână de la intervenție. După ce perioada de vindecare s-a încheiat, pacientul se poate bucura de lucrarea finală.

În ceea ce privește recuperarea, sunt recomandate produsele alimentare mai moi si neiritative pt o perioada de cateva zile. Iar igiena orală joacă un rol important încă de la inceput. Sunt recomandate periuțe cu peri moi, dusuri bucale si periute interdentare, pt a curata toate spatiile periimplantare.

 

 

Viitorul tău implant dentar va fi planificat digital și realizat cu implanturi de top, tocmai ca tu să zâmbești la maximum după ce vei vedea rezultatele. Te vei putea bucura de avantajele protezării pe implanturi, indiferent că este vorba de masticație, vorbire sau fizionomie. Nu ezita să te programezi la Dental Creation by Dr. Tareq Hajaj, pentru a avea dantură perfect completă și rezultate de invidiat.

 

str. Horia, nr. 18, et. 1, SAD 05, Timișoara

0771 549 972

https://www.dentalcreation.ro/

https://www.instagram.com/dentalcreationbydrtareqhajaj/

https://www.facebook.com/tareq.hajaj

https://www.facebook.com/clinicadentalcreationbydrtareqhajaj/

COMMENTS

DISQUS: 0