Interviu inedit cu Sayra despre cum muzica i-a influențat pozitiv viața!

Interviu inedit cu Sayra despre cum muzica i-a influențat pozitiv viața!

 

Muzica ne poate da un plus de putere și încredere. De aceiasi parere este si artista Sayra care ne-a povestit ca muzica o motiveaza si ii reda o stare de spirit puternica. Aceasta isi doreste ca toate piesele ei sa ajunga la sufletele oamenilor. Sayra este o artista independenta, cu un timbru sensibil, care vrea sa spuna o poveste prin muzica sa.

In multe momente muzica are un efect puternic asupra noastra si cu siguranță este unul din lucrurile fără de care nu am putea trăi. Dar oare pentru muzicieni cum este? De unde provine pasiunea aceasta, sincronizarea lor, stăpânirea de sine, controlul absolut al emoțiilor și la final reacția sălii? Am aflat! Muzica este de vină!

Aflăm de la Sayra, descoperirea lui Marius Moga și unul dintre cântăreții tinerei generații despre ce înseamnă muzica pentru ea și cum ne poate influența pozitiv!

,,Muzica nu este doar o încântare, ci şi un adevărat medicament pentru psihic şi suflet!”-Sayra

  • Dacă ar fi sa descrii într-un cuvânt muzica, care ar fi acesta?

,, Muzica pentru mine este refugiu.”

  • Consideri ca este importantă muzica, atât pentru suflet cât și pentru psihic și organism?

,, În ultimul timp muzica și efectul său asupra psihicului și  chiar a organismului în general au început să fie din ce în ce mai studiate. Celor bolnavi li se afectează simțul creativității, abilitățiile artistice, iar aceștia pot face terapie prin muzică. Consider că terapia prin muzică se obține din momentul în care se ascultă o melodie până la a crea muzică. Sentimentul acesta mi-l dă mie muzica. Mă curăță atât pe interior, cât și pe exterior!”

  • Ce calități îți îmbunătățește muzica?

,,Muzica mă ajută să mă exprim liber, spontan, prin crearea ei.”

  • Ce înseamnă muzica pentru tine?

,,Tot ce este legat de emoții este legat și de muzică pentru mine! Când am nevoie de liniște, când vreau să-mi exprim fericirea, dragostea, apelez la muzică.”

  • Ce exprimi prin muzică?

,,Nu aș putea să văd o lume fără muzică, fără armonii și fără un mesaj transmis în cel mai sincer mod, printr-o piesă scrisă din inimă. Asta vreau să fac și eu, vreau să transmit emoții, stări și să împărtășesc cu publicul toate experiențele mele.”

 

Sayra, tocmai ce a lansat primul său colind. Această lansare reprezintă un moment foarte important pentru ea. A ales un colind interpretat de Paula Seling, una dintre cântărețele preferate ale acesteia. Vezi articolul!

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0