Justin Timberlake, grave probleme cu vocea

Justin Timberlake, grave probleme cu vocea

Justin Timberlake şi-a anulat toate concertele pe care le mai avea programate anul acesta în turneul „Man of the Woods” din cauza unor probleme pe care le are cu vocea. Starul american a anunţat că nu va susţine niciun show programat pentru decembrie, după ce a făcut acelaşi lucru cu cele din ultimele săptămâni.

Justin Timberlake este în pauză vocală

„Sunt sigur că aţi auzit că am amânat mai multe concerte din cauza unor probleme pe care le am la corzile vocale. Corzile mele vocale se vindecă, dar nu au revenit la normal, aşadar doctorii vor să continui pauza vocală. Mi-au recomandat să nu mai cânt până luna viitoare. Îmi pare foarte rău, vreau să revin pe scenă şi fac tot ce pot să ajung acolo rapid”, a scris el într-un mesaj publicat online.

Turneul nord-american al lui Timberlake – prin care îşi promovează cel de-al cincilea album, care a debutat în luna februarie pe primul loc în Billboard 200 – cuprindea concerte până în luna martie 2019. Cântăreţul a fost nevoit să anuleze show-uri din New York, Buffalo, Tacoma, Los Angeles, Phoenix, Las Vegas, Fresno, Portland şi Oakland.

 

COMMENTS

DISQUS: 0