Machiaj spectaculos de Revelion. Iata ce spune make-up artistul Elena Ciftci

Machiaj spectaculos de Revelion. Iata ce spune make-up artistul Elena Ciftci

Trecerea dintre ani este un eveniment important in viața noastră, de aceea trebuie sa fim atente la tendințele in machiaj pentru a străluci. Machiajul festiv poate fi adaptat în funcție de tematica petrecerii, de vestimentație,dar mai ales de trăsăturile noastre.

„Pentru noaptea dintre ani se poate opta între machiaje intense și spectaculoase precum un machiaj cu glitter ,un smokey eyes stilizat cu pigmenți și un machiaj simplu dar de efect cu accentul pe buze în nuanțe de roșu ,burgundy ,marsala,de asemenea pentru a da un efect mai dramatic machiajului poți opta pentru o conturare a feței mai accentuată.

Machiajul trebuie sa fie discret și bine structurat pentru a pune în evidență orice tip de față, pentru ochii verzi putem alege nuanțe de auriu si bronz pentru a avea un look strălucitor si spectaculos ,completând cu o linie de eyeliner la baza genelor superioare. Putem combina nuanțele pentru a pune în evidență orice culoare a ochilor, dar dacă nu vrem sa optăm pentru un machiaj puternic în seara dintre ani sau de Crăciun putem pune accentul pe iluminarea feței ,pe buze completat de clasicul cat eye.

Dacă ți ai propus să fi strălucitoare într una dintre aceste seri speciale dar dorești un machiaj al ochilor full glitter îți poți realiza un smokey eyes în nuanțe calde ,cărămiziu, maro roșcat sau cenușiu poți pune un accent de glitter pe pleoapa inferioară.” a declarat make-up artistul Elena Ciftci.
În final , vă urăm o seară cât mai spectaculoasă și un look cât mai bine ales pentru a arăta perfect!

Iata cateva machiaje pe care le au incercat vedetele la Star Beauty Center by Elena Ciftci.

Valentina Pelinel a optat pentru un smokey eyes natural cu tendinte de 2018

 

Cantareata Francisca a optat pentru un machiaj arabesc.

COMMENTS

DISQUS: 0