Thermage – secretul celebritatilor

Thermage – secretul celebritatilor

De fiecare data cand vezi o vedeta pe covorul rosu te surprinde de cat de bine arata chipul ei. Parca trecerea timpului nici nu s-a asternut in riduri sau alte imperfectiuni, aceasta fiind impacabila. Poate ca ai impresia ca a apelat la proceduri chirurgicale, dar in spate se afla, de fapt, un mare secret> PROCEDURA THERMAGE- secretul celebritatilor.

Thermage este un aparat disponibil si in Bucuresti la CLINICA FAMISOO, clinica vedetelor, asa cum mai este cunoscuta, datorita numarului mare de staruri care apeleaza la serviciile lor.

Thermage este un tratament facial inovator cu rezultate exceptionale in conturarea si redefinirea fetei. Tratamentul facial Thermage realizeaza un adevarat lifting nechirurgical, redand fermitatea pielii din zonele in care aceasta si-a pierdut elasticitatea.

Acesta functioneaza pe baza radiofrecventei, incalzind straturile adanci ale tenului, in timp ce suprafata pielii este racita pentru a fi pastrata intacta în timpul procedurii. Aceasta incalzire de adancime stimuleaza procesul natural de reinnoire a pielii, ceea ce duce la stimularea producerii de colagen nou.

Astfel, pielea va fi mai tonifiata, mai neteda, mai ferma!

O singura sedinta de tratament facial Thermage (radiofrecventa) ofera rezultate spectaculoase, care se mentin pe o durata de 3 pana la 5 ani.

Binecunoscuta BLAFAROPLASTIE poate fi acum realizatat NON INVAZIV cu acest tratament senzational THERMAGE.

Rezultatele spectaculoase sunt cele pe care le vedem mai apoi pe chipul vedetelor.

Descopera toate avantajele pe www.famisoo.ro

COMMENTS

DISQUS: 0