De ce să luați în calcul o nuntă organizată iarna?

De ce să luați în calcul o nuntă organizată iarna?

Dacă ştiţi că aveţi o nuntă de pus la punct, cu siguranţă nu vi se pare prea devreme să discutăm deja de acum despre un eveniment organizat peste câteva luni! Ce aţi spune despre o petrecere de nuntă făcută în toiul iernii? Da, va fi frig şi poate va ninge, însă nunţile de iarnă au farmecul lor şi, în plus, vin la pachet cu câteva beneficii la care poate nici nu v-aţi fi gândit! Care sunt avantajele unei astfel de petreceri, ne spun consultanţii sălii de evenimente Royal Palace Ballroom!

 

 

PREŢURILE SUNT MAI ATRACTIVE ÎN EXTRASEZON!

În vreme ce toţi prietenii voştri se orientează către weekendurile din lunile de primăvară, vară şi toamnă pentru organizarea nunţilor, voi vă puteţi axa pe o petrecere în extrasezon, adică între lunile noiembrie şi martie. Preţurile vor fi mai mici, ba chiar veţi putea beneficia de oferte speciale în astfel de perioade: se pot face reduceri substanţiale atât la meniu, cât şi la costul pe care îl implică aranjamentul sălii. Ziua de duminică este cea mai căutată de miri!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Există însă şi câteva date în care nu se vor face nunţi în sezonul rece. Este bine să le cunoaşteţi din timp. Ne referim aici la perioada dintre 14 noiembrie şi 24 decembrie, între 25 decembrie şi 6 ianuarie, 1 şi 2 februarie, dar şi după data de 21 februarie. În aceste intervale preoţii nu vor putea oficia cununiile religioase.”

 

AVEŢI DE UNDE ALEGE CÂND VINE VORBA DESPRE SERVICII ŞI RESTAURANTE

De câte ori nu aţi auzit în jurul vostru miri care aşteaptă poate chiar şi câţiva ani ca să îşi organizeze nunta într-un restaurant anume? Este mare bătălia pe localuri între aprilie şi octombrie! Însă imediat după, lucrurile se liniştesc. Aşa că iată încă un motiv pentru care ar fi indicată o nuntă în sezonul rece: veţi putea alege dintre toate restaurantele voastre preferate care, mai mult ca sigur, vor fi disponibile.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Nu uitaţi nici că fotografii, DJii şi formaţiile sunt în general solicitate în cu totul alte luni ale anului. Deci în sezonul rece vor avea agenda mai liberă, astfel că veţi ajunge mai uşor la furnizorii voştri preferaţi, fără să fie nevoie nici măcar să aşteptaţi pentru ei.”

Acelaşi lucru se aplică şi în cazul… invitaţilor! Sezonul vacanţelor s-a încheiat de ceva timp, deci vă asiguraţi că îi veţi avea alături de voi pe toţi cei dragi, mai ales că nu vor avea de ales între mai multe nunţi, cum se întâmplă în sezoanele obişnuite.

 

BUNĂTĂŢI CU PARFUM PE IARNĂ, LA NUNTA VOASTRĂ

Pe lângă meniul clasic care, apropo, poate include tot ce vă doriţi, inclusiv feluri de mâncare mai grele, specifice perioadei, vă puteţi surprinde invitaţii cu preparate inedite care au parfum de sărbătoare!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: O idee inedită ar fi să apelaţi la un colţ dedicat bunătăţurilor de iarnă. Ne referim aici la clasica ciocolată caldă cu bezele, la ceaiurile aromate din cămara bunicii sau la cocktailurile care fac deliciul zilelor de iarnă şi care ne pot încălzi. Nu uitaţi să vă răsfăţaţi musafirii cu turtă dulce sau cu fursecuri înmiresmate.”

De altfel, inclusiv tortul miresei poate căpăta savoare şi aspect de iarnă! Decoraţi-l cu fulgi, funde, globuri sau crenguţe de brad şi oferiţi-i arome de caramel, ciocolată şi portocale sau cremă de unt. Veţi avea garanţia că nunta voastră nu va semăna cu nicio alta!

 

DECOR DE POVESTE, ÎNTR-O PERIOADĂ MAGICĂ

În ceea ce priveşte decorul, vă puteţi imagina o nuntă all white sau în nuanţe de verde şi roşu cu accente aurii sau argintii. Lemnul, conurile de brad, fulgii de zăpadă artificiali supradimensionaţi şi fundele pot fi elemente de decor care vor contura o poveste frumoasă!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „În ceea ce priveşte florile, nu vă faceţi griji! Un florar de top va găsi toate florile voastre preferate, chiar dacă este iarnă afară. Noi recomandăm să vă orientaţi către flori de sezon, precum clasicele crăciuniţe, trandafirii albi sau roşii, crinul de iarnă şi ciclamele.”

Şi mărturiile pot fi ieşite din tipare! Ce aţi spune despre clopoţei, despre lumânări parfumate sau despre mixuri de ciocolată delicioasă pe post de suvenir pentru invitaţi?

 

Consultanţii de la Royal Palace Ballroom sunt gata să vă organizeze nunta de vis, indiferent de sezonul pentru care optaţi! Găsiţi Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

 

 

 

 

           

           

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0