Andreea Antonescu a slăbit? Arată diferit după ce și-a făcut Slimming Face

Andreea Antonescu a slăbit? Arată diferit după ce și-a făcut Slimming Face

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au refăcut în această vară trupa Andre după 20 de ani de la înființarea acesteia și au lansat și o primă melodie în noua formulă. Pentru clipul piesei, jumătatea şatenă a grupului muzical a ajuns pe masa medicului estetician la Clinica Beauty Art Aesthetics, condusă de Mădălina Brândușeșcu.

Artista pare că a slăbit câteva kilograme și asta grație unui tratament ce îi reconturează trăsăturile și îi evidenţiază linia mandibulei. Este vorba despre “slimming face”, procedură cunoscută în estetică drept una dintre metodele eficiente de subţiere a feţei.  După tratament, cântăreața s-a declarat extrem de mulțumită, având acum un aspect îmbunătățit.

Mădălina Brândușeșcu a explicat ce înseamnă „slimming face”

„Tratamentul  îi conferă un efect de ridicare a pomeţilor şi de micşorare a bărbiei. Procedura se numeşte “slimming face” şi se realizează în cabinetul medicului estetician cu ajutorul firelor bioresorbabile și a toxinei botulinice la nivelul mușchilor maseteri.

 

Astfel se obține acest efect pe care de obicei îl au femeile din Asia și nu numai. Rezultatul este vizibil în timp, în trei- patru săptămâni. Pacientele trebuie să știe că această procedură este minim invazivă, deci nedureroasă”, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Beauty Art Aesthetics.

COMMENTS

DISQUS: 0