Cât de mult contează locaţia unei nunţi şi cum să o alegi pe cea potrivită pentru nunta ta?

 Cât de mult contează locaţia unei nunţi şi cum să o alegi pe cea potrivită pentru nunta ta?

„Cauţi locaţia perfectă pentru nunta ta? La Royal Palace Ballroom începe povestea voastră, iar noi suntem aici ca să vă transpunem dorinţele voastre în realitate.”

 – Echipa Royal Palace Ballroom –

 

Dacă aţi stabilit deja data nunţii, este cazul să vă apucaţi să căutaţi locaţia marelui eveniment! Toţi mirii se preocupă din timp de acest aspect, drept care riscaţi să rămâneţi fără sala dorită, dacă nu vă interesaţi cu cel puţin un an înainte că este disponibilă pentru petrecerea voastră!

Consultanţii de la Royal Palace Ballroom, cel mai exclusivist loc pentru nunţi din nordul Capitalei, vă fac planificarea mai uşoară şi vă dezvăluie, pas cu pas, cum puteţi alege sala de nuntă potrivită vouă!

 

CRITERII PENTRU ALEGEREA SĂLII PERFECTE PENTRU NUNTĂ

Indiferent că aveţi deja în minte o locaţie sau încă o căutaţi pe cea ideală, un lucru este cert: nu trebuie să o alegeţi doar pentru că vă place cum arată. Sala de evenimente perfectă trebuie să îndeplinească mai multe condiţii.

În primul rând, trebuie să se încadreze în bugetul de care dispuneţi, în al doilea rând, trebuie să fie suficient de încăpătoare pentru toţi invitaţii pe care îi aveţi pe listă, în al treilea rând, meniul trebuie să fie pe gustul vostru, iar în al patrulea rând, trebuie să fie potrivită stilului vostru.

 

VĂ AJUTĂM SĂ SIMPLIFICAŢI GĂSIREA UNEI LOCAŢII!

Pentru că suntem în era tehnologiei, acum este mai simplu ca oricând să ne facem o imagine de ansamblu cu privire la locaţiile pe care am vrea să le includem pe listă, căci doar un click ne desparte de toate informaţiile necesare. Ce sală poate fi o bună opţiune şi care iese din calcul? Analizaţi pozele de prezentare ale locaţiilor de pe site-urile oficiale şi alegeţi… cu privirea! Apoi, analizaţi… în detaliu! Toate sălile care vă plac ar trebui vizitate şi fizic, nu doar virtual, pentru a vedea ce vă oferă, căci în realitate, puteţi constata că unele pot veni şi cu multe minusuri la pachet. De pildă, vă puteţi da seama că sala de evenimente la care visaţi este situată într-o zonă greu accesibilă, iar asta îi poate face pe unii invitaţi să nu mai vină.

Următorul pas, după vizionări, ar trebui să fie analiza tuturor aspectelor care ţin de localul respectiv. Este momentul în care trebuie să solicitaţi personalului toate informaţiile esenţiale, care vă pot ajuta să vă formaţi o părere cu privire la sala respectivă. Pe lângă numărul de locuri, ar trebui să aflaţi şi aspecte care ţin de amenajare, sistem de sonorizare şi parcare.

Dacă totul pare să vă placă, treceţi la următoarea etapă: meniul. Fiecare local ar trebui să pună la dispoziţia mirilor o degustare a preparatelor pe care le pot alege pentru marele eveniment. La Royal Palace Ballroom, experţii vă pot asigura, pe lângă felurile de bază, şi dulciurile, tortul şi băuturile, dacă optaţi pentru conceptul de „nuntă all inclusive”.

 

NUNTA ŞI ANOTIMPUL ÎN CARE ALEGEM SĂ O ORGANIZĂM

Ţineţi seama şi de alt aspect esenţial în organizarea nunţii: anotimpul! O locaţie trebuie să fie aleasă în concordanţă cu sezonul în care are loc petrecerea, din mai multe motive. Un cort nu este cea mai bună opţiune dacă nunta este programată pentru toamna târzie ori pentru iarnă. Ploile de vară sunt iarăşi problematice, dacă optaţi pentru o nuntă în aer liber, în sezonul cald. Şi tot atunci, nici spaţiile închise nu sunt cea mai bună idee, dacă nu sunt dotate cu un sistem de aerisire. Sunt câteva elemente-cheie care vă pot transforma cea mai importantă zi din viaţă într-un fiasco, dacă nu le acordaţi atenţia cuvenită.

 

La un pas de Bucureşti, salonul Royal din cadrul Royal Palace Ballroom vă aşteaptă în vizită! Este locul ideal pentru petreceri de neuitat! Consultanţii vă invită pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov să descoperiţi şi să redescoperiţi cea mai nouă locaţie de evenimente.

Aveţi la dispoziţie site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
Pentru informaţii suplimentare puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018
sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected] 

COMMENTS

DISQUS: 0