Cel mai rapid cheesecake din lume.
Ingrediente:
36 bucati de biscuiti cu cacao si crema
5 linguri de unt topit
1000 grame crema de branza
150 grame zahar
1 lingurita de esenta de vanilie
350 ml lapte
1 ligurita de gelatina
Preparare:
In 2 boluri separam biscuitii de crema
Foaia de prajitura:
Biscuitii se pun intr-o punga si se sfarama. O treime o lasam deoparte pentru a presara la final peste crema.
Cealalta parte se amesteca cu untul topit si se aseaza intr-o forma de tava.
Crema:
Se pune pe foc crema de branza, se adauga zaharul si esenta de vanilie. Ulterior adaugam si crema de la biscuiti iar imediat dupa omogenizare adaugam laptele cald cu gelatina. Lasam pe foc cateva minute.
Adaugam crema peste foaia de prajitura si presaram restul de biscuiti
Lasam sa se odihneasca 4 ore.
Pofta buna!
COMMENTS