Cele mai iubite cocktailuri, la nunta voastră! Ce băuturi să nu vă lipsească de la marele eveniment

Cele mai iubite cocktailuri, la nunta voastră! Ce băuturi să nu vă lipsească de la marele eveniment

Au apus vremurile când doar vinul și pălinca dădeau tonul distracției la nunți! Cocktailurile colorate, savuroase și decorate apetisant sunt acum „must have” la astfel de evenimente. Mai tari, pentru domni, mai subtile și dulci, pentru doamne, băuturile de acest fel, preparate chiar în fața invitaților, de barmani cu experiență, vor face deliciul serii! Consultanții de la Royal Palace Ballroom au pregătit o listă cu cele mai populare cocktailuri, care vă vor desfăta simțurile la marele eveniment!

 

CE COCKTAILURI CU ALCOOL SĂ INCLUDEȚI PE LISTĂ?

Știați că alegerea cocktailurilor de la nunta voastră este la fel de importantă precum… alegerea muzicii și chiar a locației? Da, combinațiile de băuturi de acest fel fac parte dintr-un șir lung de sarcini, care trebuie rezolvate într-un timp limitat. Deschidem lista cu cocktailurile alcoolice, un mix savuros între băuturi tari, sucuri de fructe delicioase și alte ingrediente inedite. Preferate de obicei de reprezentanții sexului puternic, cocktailurile alcoolice folosesc cel mai des, ca bază, spirtoasele incolore, precum ginul, tequila, vodca, dar și pe cele colorate, precum brandy-ul, whiskey-ul sau romul.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Margarita este una dintre combinațiile cu care nu veți da greș. Fiecare ingredient din compoziția sa are un rol extrem de important. Preparat din tequila, cu lime, suc de lime, gheață și un strop de sare, Margarita este un cocktail dedicat evenimentelor elegante de seară.

O altă combinație alcoolică extrem de populară este și Bloody Mary, o băutură hrănitoare preparată din vodcă, suc de roșii, zeamă de lămâie, sos Tabasco, sos Worcestershire și piper negru măcinat.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM:  Mojito nu poate lipsi, de asemenea, de la nicio petrecere! Extrem de răcoritoare, este o băutură iubită datorită aromei puternice de mentă. Ingredientele vedetă sunt romul, lime-ul, frunzele de mentă, zahărul brun, gheața și apa minerală.

Dacă vreți să încercați un cocktail cu istorie și cu arome mult mai tari, înseamnă că nu trebuie să ratați Mai Tai, un mix de gusturi pe care inclusiv celebrul Elvis Presley l-a promovat! Creat din rom negru, rom alb, triplu sec și mai prietenoasele sucuri de portocale, de lămâie, de lime și de ananas, Mai Tai este, cu siguranță, o băutură mult râvnită mai ales de către cei învățați cu savoarea puternică a băuturilor alcoolice. În aceeași categorie se încadrează și Long Island Iced Tea, născută din rom, vodcă, tequila, triplu sec, gin, lime și Coca Cola.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM„Pentru mai multă varietate recomandăm și celebrele Pina Colada, Cuba Libre, Martini, Appletini și Cosmopolitan, ale căror gusturi îi vor îmbina măcar pentru o testare și pe cei care, în mod normal, nu sunt pasionați de băuturile alcoolice.

 

DULCELE DE NELIPSIT DIN PAHARELE NOASTRE: COCKTAILURILE NON-ALCOOLICE

Însă pentru că este puțin probabil ca toți invitații voștri să fie adulți ori să se dea în vânt după gustul tare, nu uitați să includeți pe listă și mixuri de băuturi pe care inclusiv copiii le pot savura liniștiți.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Elementele vedetă din cocktailurile non-alcoolice sunt sucurile naturale, dar și cele carbogazoase, care ne conferă o notă de prospețime, dar și siropurile de fructe, care sunt de mare ajutor barmanului pentru că îl ajută să obțină aspecte apetisante și gusturi intense, pentru o experiență totală. Apa și gheața sunt și ele de bază în cocktailurile non-alcoolice.

Zahărul de pe marginea paharului, feliile de fructe, paiele și umbreluțele colorate sunt elementele-simbol ale unei băuturi non-alcoolice de succes. Cocktailurile de acest tip fac deliciul evenimentelor mai ales în sezonul cald și sunt, fără doar și poate, o modalitate prin care vă puteți impresiona invitații de toate vârstele! Știți care este cea mai populară băutură răcoritoare de acest tip?

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Comuna limonadă poate deveni un răsfăț pentru papilele gustative, dacă barmanul este inventiv! În afară de clasica limonadă cu mentă, puteți apela la cea realizată din fructe de pădure ori la cea din grapefruit cu un strop de ghimbir, un mod excelent de răcorire la evenimentele verii.

Cinderella este, de asemenea, unul dintre cele mai îndrăgite cocktailuri non-alcoolice la petreceri. Obținut din portocale, ananas, lămâie, gheață pisată, un strop de sirop de zahăr și apă minerală, Cinderella este combinația perfectă a zilelor toride.

Mojito, în varianta sa non-alcoolică, este și el la mare căutare: compus doar din suc de lime, apă tonică și minerală, mentă și miere, este varianta ideală a celor aflați la dietă. Motivul? Are un număr extrem de mic de calorii!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Colada de ananas fără alcool, cocktail de cafea rece fără alcool, Passion fruit, Virgin Mary și Amaretto fără alcool completează lista cocktailurilor light pe care ar fi bine să le integrați pe lista petrecerii voastre.

În general, pentru ca un cocktail să fie de succes printre invitații voștri trebuie să urmeze două reguli extrem de simple: să nu conțină prea multe arome și să nu aibă un mix interminabil de fructe!

 

DE CE SĂ APELEZI LA UN COCKTAIL BAR?

Pentru a-și răsfăța invitații cu băuturi la discreție, tot mai multe cupluri preferă să apeleze la un cocktail bar pentru nunta lor. Gândit până la cele mai mici detalii, un astfel de serviciu vine la pachet cu barmani acreditați, care au grijă ca fiecare invitat să primească băutura dorită, creată după rețete originale. În plus, cocktail barul va deveni unul dintre elementele-centrale ale nunții, care va uni invitații și prin intermediul căruia puteți obține consultanță cu privire la băuturile pe care să le alegeți pentru marele eveniment din viața voastră. Generic vorbind, băuturile mai tari, ușor condimentate sunt preferate pentru nunțile organizate în sezonul rece, în vreme ce cocktailurile parfumate, ușoare, fructate sunt preferate în sezonul cald!

 

Pentru a afla toate detaliile unei nunți de vis, apelați la consultanții Royal Palace Ballroom, cel mai nou și exclusivist local de evenimente din nordul Capitalei. Găsiţi Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0