Hipnoza diamantelor

Hipnoza diamantelor

 

Actrite mai mult sau mai putin celebre, printese adevarate si femei puternice din toata lumea s-au lasat vrajite de aceste pietre pretioase cu puteri aproape hipnotice.

Dupa 9 mariaje, actrita americana de origine maghiara Zsa Zsa Gabor marturisea cu tupeu ca “nu am urat atat de tare un barbat incat sa-i inapoiez diamantele”, Marilyn Monroe le canta ca pe “cele mai bune prietene ale unei fete” iar Shirley Bassey le-a oferit cea mai frumoasa definitie: “DIAMANTELE SUNT PENTRU TOTDEAUNA”. Vorbe cu valoare de tezaur, daca ne gandim bine. De fapt, cel mai cunoscut slogan care le caracterizeaza astazi.

Ceremoniile de la Cannes sau Oscar sunt adevarate “vitrine” de prezentare a unor perechi de cercei sau coliere care infatiseaza diamante de peste 25 de carate, de exemplu.

Le-am vazut pe Charlize Theron sau pe Monica Belluci cu niste fabuloase bijuterii cu diamante care te faceau, pentru moment, sa iti iei privirea de la vedeta si sa cazi intr-o admiratie nepamanteana.

O pereche de cercei purtati de Charlize Theron au inflamat mass-media mondiale si au devenit subiect in buletinele de stiri iar despre  un colier purtat de Jessica Alba s-a aflat ca valoreaza 5,8 milioane de dolari. Totul porneste de la diamante si de la puterea lor de a fascina.

 

Oameni si Diamante

 

Toata lumea sta cu ochii pe ele. Vedetele nu fac un pas fara ca presa sa noteze: cum se imbraca, de ce au ales o anumita tinuta, ce bijuterii poarta. Mereu a fost asa insa era internetului a facut ca acest gen de informatii sa fie mult mai usor de accesat si raspandit.

Nume mari din industria filmului sau “prime doamne” au stralucit “brat la brat” cu bijuteriile carora le-au imprumutat din personalitatea lor: Jacqueline Kennedy,  Elizabeth Taylor, Jennifer Aniston ori Beyonce si-au etalat adevarate comori de cate ori au avut ocazia sa o faca.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii nu este celebra doar pentru colectia “fara numar” de palarii viu colorate ci si pentru bijuterii. Desi cel mai des este vazuta cu inelul de platina cu diamant solitaire de 3ct, primit in 1947 de la Printul Philip, regina are, cu siguranta, piese care au nu doar valoare sentimentala ci si comerciala.

Cand o persoana publica alege o anumita pereche de cercei sau apare cu un inel de logodna, piesa respectiva devine imediat un fel de etalon. Se nasc comparatii, controverse si discutii mai mult sau mai putin utile.

 

De ce nu ai nevoie de milioane de dolari?

 

Din fericire, cifrele care se vehiculeaza cand vine vorba de bijuteriile vedetelor,  nu te tin departe de o bijuterie spectaculoasa. Multumita designului personalizat, poti purta un inel care arata la fel sau care a fost inspirat de ceea ce ai vazut la o personalitate pe care o apreciezi.

Cu un buget rezonabil, designerul creeaza impreuna cu tine exact piesa dorita.

Exista si in Romania manufacturi care fac din designul personalizat o adevarata arta si care “citesc” dorintele clientilor, in asa fel incat creatia sa fie una spectaculoasa.

 

COMMENTS

DISQUS: 0