Pui la cuptor si curcubeu cu legume.
INGREDIENTE
4 portii
Legume:
1 ceapa rosie, tocata
2 cani de broccoli
1 ardei gras galben, feliat
2 cesti morcovi baby
1 ½ ceașcă de roșii cherry
3-4 linguri de ulei de masline
Sare și piper, după gust
8-10 crengute de cimbru
cativa catei de usturoi
Pui:
4 bucati de piept de pui
Ulei de masline
Sare și piper, după gust
un vârf de cuțit de boia
4 crengute de cimbru
4 catei de usturoi
2 tăvi de copt
folie de aluminiu
PREPARARE PUI LA CUPTOR CU LEGUME
1.Cuptorul se incalzeste la 400 ° F / 200C.
2. Puneți ceapa rosie, broccoli, ardei gras galben, morcovi și roșii cherry uniform pe o tavă de copt. (Încercați să nu lăsați legumele sa se suprapuna prea mult pentru a se face în mod corespunzător.)
3. Se condimentează cu ulei de măsline, sare și piper (după gust).
4. Se adaugă crengute de cimbru si usturoiul taiat jumatati pe partea de sus a legumelor.
5. Rupeti patru bucăți de folie de aluminiu (aproximativ 12 x 12 inch).
6. Așezați în jos folia si asezati pieptul de pui in centru
7. Condimentati ambele părți ale puiului cu ulei de masline, sare, piper, si boia ( dupa gust)
8. Se adaugă crengute de cimbru și de cățel de usturoi pe partea de sus a fiecarei bucati de pui.
9. Sigilati folia.
10. Așezați puiul pe o tavă de copt.
11. Se coace timp de 30 minute.
12. Bucurați-vă!
COMMENTS