Cum te îmbraci în funcție de zodie

Cum te îmbraci în funcție de zodie

Alegerea propriului stil vestimentar ține în general de personalitatea unei persoane, însă o specialistă în predicții astrale a dezvăluit că și semnul zodiacal are un rol important. În funcție de zodia în care s-au născut, anumite persoane se pot simți confortabil îmbrăcându-se sport, în timp ce altele au o mai mare încredere în sine atunci când poartă ținute îndrăznețe. Astroloaga Kelli Fox a dezvăluit ce ar trebui să îmbrace fiecare zodie.

 • Berbec

Berbecii preferă întotdeauna stilul sport, iar din garderoba lor lipsesc de cele mai multe ori hainele strâmte, rigide și care nu le oferă libertate de mișcare. Acești nativi optează pentru culorile îndrăznețe și piesele vestimentare confortabile și cu un design simplist.

 •  Taur

Taurii preferă stilul clasic. Cei născuți în această zodie nu își doresc să iasă prea mult în evidență, iar atunci când își aleg hainele au întotdeauna grijă ca acestea să fie fabricate din materiale rezistente și de calitate.

 • Gemeni

Gemenii sunt la curent cu tendințele și reușesc să își compună mereu ținute noi și interesante. Dacă știți cum se îmbracă un hipster, atunci acest stil îi descrie cel mai bine pe Gemeni. Preferă tricourile cu desene grafice și articolele vestimentare cool.

 • Rac

Racilor li se potrivește cel mai bine stilul vintage. Acești nativi adoră hainele lucrate manual și pot ajunge chiar să și le confecționeze singuri, potrivit dailymail.co.uk. Toate piesele vestimentare care amintesc de trecut sunt pe gustul lor.

 • Leu

Leii nu preferă un stil anume, dar se asigură că hainele pe care le poartă pot atrage atenția celor din jur. De fiecare dată când își aleg ținutele, Leii își doresc să fie în centrul atenției și să strălucească.

 • Fecioară

Fiind firi foarte organizante, Fecioarele pun foarte mare accent pe calitatea hainelor pe care le poartă. Ele sunt adeptele stilului preppy, definit ca fiind acel stil în care ținuta este aleasă cu mare atenție până la ultimul detaliu și nu există nici măcar o greșeală de stil.

 

 • Balanță

Stilul vestimentar care să le scoată în evidență feminitatea va fi mereu pe placul Balanțelor. Femeile născute în această zodie poartă în majoritatea ocaziilor rochii, fuste și piese vestimentare în culori pastelate sau cu imprimeuri florale.

 • Scorpion

Scorpionii mizează de fiecare dată pe senzualitate și aleg haine care să le pună această latură în valoare. Rochia neagră nu lipsește din garderoba lor, iar pantofii stiletto se află la loc de cinste.

 • Săgetător

Pentru Săgetători, tot ce contează este ca hainele pe care le aleg să fie confortabile. Tocurile nu sunt pe gustul femeilor născute în această zodie, ci preferă pantofii lejeri. Blugii și puloverele se află mereu în topul preferințelor acestor nativi.

 •  Capricorn

Capricornii preferă stilul office și chiar dacă job-ul nu le impune acest lucru, cei născuți în această zodie se vor îmbrăca tot timpul elegant, optând pentru piesele clasice.

 • Vărsător

Stilul boem este preferatul Vărsătorilor. Ei aleg piesele vestimentare originale, încercând să își construiască întotdeauna un stil propriu.

 • Pești

Peștii sunt mult prea timizi pentru a-și asuma un anumit stil vestimentar, motiv pentru care încearcă să se îmbrace fie la fel ca restul persoanelor din jurul lor, fie copiază stilul unei persoane pe care o admiră. În general, ținutele lor au la bază culori reci.

COMMENTS

DISQUS: 0