Uită de grija rimelului şi a tuşului! Optează pentru extensiile de gene cu efect de eyeliner

Uită de grija rimelului şi a tuşului!  Optează pentru extensiile de gene cu efect de eyeliner

Rimelul şi tuşul sunt acele produse care nu au cum să lipsească din portfardul doamnelor şi domnişoarelor pasionate de machiaj: împreună oferă privii un efect seducător! Doar că, de ce să nu recunoaştem, aplicarea lor este cea mai migăloasă etapă din tot procesul zilnic de make-up, răpind, dimineaţă de dimineaţă, zeci de minute preţioase. Ca să economisiţi timp, aflaţi că există o metodă de obţinere, fără pic de efort, a efectelor oferite de rimel şi de tuş! Extensiile de gene stil eyeliner reprezintă trendul momentului în cosmetică, iar lash artistul Nathalie Sîrbu, multiplă campioană internaţională pe domeniu, vă spune tot ce trebuie să ştiţi despre el!

Nathalie Sîrbu: Efectul de eyeliner este despre naturaleţe

         Nathalie Sîrbu a reuşit să convingă femeile că efectul de ochi migdalaţi, acea formă ideală, la care toate râvnim, se poate obţine fără pic de machiaj. Extensiile de gene cu efect de linie de tuş reprezintă soluţia 2 în 1, prin care se creează atât gene mai dese, cât şi o formă alungită a ochilor, un truc care, fără îndoială, amplifică frumuseţea oricărei purtătoare!

Lumea încă are impresia că extensiile de gene sunt întotdeauna despre lungime, grosime. Fals! Efectul de eyeliner este despre naturaleţe. Tehnica a fost special concepută pentru iubitoarele de codiţe la extremitatea ochiului. Prin intermediul acestui stil, dorinţa de make-up intens dispare. Aplicate corect, extensiile nu îngreunează geana naturală, punând în valoare privirea.”, spune specialista în frumuseţe.

Principala caracteristică a stilui este reprezentată de aplicarea unor extensii mai lungi la marginea pleoapei, purtătoarele obţinând astfel acel efect de cat eyes fără bisturiu sau intervenţii estetice minim invazive. Gigi Hadid şi Megan Fox sunt câteva dintre celebrităţile care au promovat stilul de gene cu efect de eyeliner pe covorul roşu. Deşi s-ar putea să vă atragă ca un magnet, Nathalie Sîrbu are totuşi câteva menţiuni importante de făcut dacă aveţi în plan să le purtaţi!

         „Nu vorbim despre un stil care se potriveşte chiar oricui! Este esenţial să se facă o analiză completă a tuturor atributelor clientei, pentru a modela cât mai frumos şi corect acest efect, în armonie cu restul trăsăturilor faciale. Stilul a devenit popular mai ales în ultimii trei ani. Între timp, tehnica s-a tot diversificat, astăzi putându-se obţine combinaţii diverse.”

(Nathalie Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

Pentru că imită foarte bine firul de păr natural, genele fir cu fir vor fi extrem de rezistente împotriva deformării. Uşoare, simplu de integrat printre genele naturale, ele corectează, la nevoie, imperfecţiuni ale formei ochiului, putând fi purtate până la patru săptămâni.

Şi tu poţi învăţa secretele aplicării genelor cu efect de eyeliner!

         Acum puteţi deprinde secretele acestei tehnici direct de la un speaker şi jurat la competiţiile din domeniul frumuseţii! Special pentru tehnicienii care vor să îşi diversifice portofoliul de servicii sau urmăresc perfecţionarea, Nathalie Sîrbu a conceput un curs destinat efectului special de eyeliner.

Cursul este compact, durează o zi, iar doritorii primesc partea teoretică generoasă şi beneficiază inclusiv de practică pe model uman. Informaţiile sunt concepute în aşa fel încât să le consolideze cunoştinţele şi să le dezvolte noi abilităţi. Am conceput cursul gândindu-mă la tehnicienii sătui să cumpere toate curbele speciale şi să încerce să obţină acest efect, fără să fie mulţumiţi de rezultat.”

(Nathalie Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

Ideal pentru cei care au cel puţin un an de experienţă în domeniul frumuseţii, cursul promite ca, printre altele, să îi înveţe pe tehnicieni cui se potriveşte stilul de gene cu efect de eyeliner, tipurile de linii de tuş, secretele pentru obţinerea unor rezultate rezistente în timp, dar şi mici trucuri de promovare în mediul online.

         Detalii despre lumea fascinantă creată de lash artistul Nathalie Sîrbu, fondatoare a Lashes Design, puteţi găsi pe site-ul: https://www.lashesdesign.ro, dar şi pe pagina oficială de Instagram:  lashesdesignbynathalie

COMMENTS

DISQUS: 0