Elena Gondoș a primit premiul de excelență pentru dezvoltarea talentelor din România în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Elena Gondoș a primit premiul de excelență pentru dezvoltarea talentelor din România în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Elena Gondoș – premiul de excelență pentru dezvoltarea talentelor din România

Elena Gondoș

Este o femeie antreprenor de succes, în continuă ascensiune pe scara profesională, spirit liber și inovator. Cunoscută pentru originalitatea proiectelor pe care le desfășoară în cadrul școlii sale private de muzică, aceasta se remarcă prin eleganța și naturalețea în atitudine. Un exemplu de ambiție, studiu și perseverență, ce ne îndrumă să credem cu tărie că doar prin muncă și sacrificiu îți poți îndeplini visele. Soție și mamă a unui băiețel pe care îl alintă “prețiosul” Carol, îmbină armonios dragostea față de carieră și familie. Școala în cadrul căreia este fondator și director, a primit pe parcursul a șapte ani de activitate peste 200 de diplome de excelență, brevete de promotor al talentelor și locuri fruntașe atât în calitate de manager, mentor, cât și individual.

Stabilă în planuri și decizii, consideră că anul 2020 va fi unul de succes!

Prin unicitate, creativitate și o continuă dezvoltare artistică, garanția reușitei va fi iminentă!

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

COMMENTS

DISQUS: 0