Record de participanţi la UNTOLD 2019

Record de participanţi la UNTOLD 2019

Peste 372.000 de participanţi au fost prezenţi în cele patru zile ale festivalului Untold 2019 din Cluj-Napoca. Cei mai mulţi au fost înregistraţi în ultima zi, când pe scena principală a urcat invitatul special al ediţiei a 5-a, artistul britanic Robbie Williams.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold, transmis luni, în ultima zi a festivalului s-au înregistrat 97.000 de participanţi.

„Ultima zi a festivalului Untold, duminică, a fost una care a depăşit aşteptările tuturor participanţilor de la ediţia aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic Untold, în a patra zi a festivalului. Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti ai acestei ediţii a fost cântăreţul britanic, Robbie Williams. Pe scena principală a festivalului au mai urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta şi Martin Garrix. DJ-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediţie a festivalului Untold. În total, au fost înregistraţi peste 372.000 de participanţi în cele patru zile ale festivalului – 90.000 în prima zi, 95.000 în a doua zi, 90.000 a treia zi şi 97.000 în ultima zi”, au anunţat organizatorii.

Printre artiştii prezenţi la ediţia a 5-a a festivalului s-au mai numărat 3 Are Legend – Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki, artistul britanic James Arthur, DJ-ul german Tujamo, DJ-ul olandez Armin van Buuren, Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach, Bastille, Danny Avila & Flying Steps, Don Diablo şi Fedde Le Grand.

Festivalul Untold s-a desfăşurat în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

COMMENTS

DISQUS: 0