Record de participanţi la UNTOLD 2019

Record de participanţi la UNTOLD 2019

Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes, la Cerbul de Aur 2019
Filmul „A Star is Born” va fi relansat în variantă extinsă
Spuma Party Weekend la Magic Place GRANT Aqua Park
Metallica, turneu anulat în Australia şi Noua Zeelandă
Angelina Jolie revine în octombrie în rolul Maleficent

Peste 372.000 de participanţi au fost prezenţi în cele patru zile ale festivalului Untold 2019 din Cluj-Napoca. Cei mai mulţi au fost înregistraţi în ultima zi, când pe scena principală a urcat invitatul special al ediţiei a 5-a, artistul britanic Robbie Williams.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold, transmis luni, în ultima zi a festivalului s-au înregistrat 97.000 de participanţi.

„Ultima zi a festivalului Untold, duminică, a fost una care a depăşit aşteptările tuturor participanţilor de la ediţia aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic Untold, în a patra zi a festivalului. Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti ai acestei ediţii a fost cântăreţul britanic, Robbie Williams. Pe scena principală a festivalului au mai urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta şi Martin Garrix. DJ-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediţie a festivalului Untold. În total, au fost înregistraţi peste 372.000 de participanţi în cele patru zile ale festivalului – 90.000 în prima zi, 95.000 în a doua zi, 90.000 a treia zi şi 97.000 în ultima zi”, au anunţat organizatorii.

Printre artiştii prezenţi la ediţia a 5-a a festivalului s-au mai numărat 3 Are Legend – Dimitri Vegas&Like Mike şi Steve Aoki, artistul britanic James Arthur, DJ-ul german Tujamo, DJ-ul olandez Armin van Buuren, Manuel Riva, Mike Perry, Ofenbach, Bastille, Danny Avila & Flying Steps, Don Diablo şi Fedde Le Grand.

Festivalul Untold s-a desfăşurat în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.

COMMENTS

DISQUS: 0