Sayra, ședință foto inedită pe străzile din București!  

Sayra, ședință foto inedită pe străzile din București!   

Este talentată, frumoasă și plină de calitati, cea mai nouă apariție de pe piața muzicală, Sayra, caci despre ea este vorba a participat recent la o ședință foto senzațională pe străzile din București. Artista a ales sa poarte tinute colorate in nuante vii si puternice. Totodata aceasta a acceptat provocarea fotografului si a reusit sa atraga atentia trecatorilor cand poza provocator alaturi de un super bolid. Sayra a fost dezinvolta in fata aparatului de fotografiat, stiind ca rezultatele vor fi pe masura. Iata cele mai noi poze facute de vedeta!

  

„Muzica, pentru mine, este un refugiu. Tot ce este legat de emoții este legat și de muzica. Nu aș putea să vad o lume fără muzică. Vreau să transmit emoții, stări și sa împărtășesc cu publicul toate experiențele mele.” afirmă tânăra bruneta.

Muzica e marea ei iubire, dar pasiunile Sayrei nu se opresc insa aici. Aceasta ne-a dezvaluit topul pasiunilor sale. ,,Printre pasiunile mele se mai numara designul vestimentar, dansul, echitația și ador animalele, in special căinii și caii! Am făcut Facultatea de Design Vestimentar in Spania și in acest fel mi am împlinit visul de a avea diploma internațională in domeniul pe care mi l-am dorit din toată inima. Paiunea pentru dans și echitație a început de la vârsta de 7 ani! In prezent nu mai fac dansuri dar cat de curand  îmi doresc sa mai fac câteva cursuri pentru relaxare. Legat de echitație m am gândit ca ar fi mai de ajutor sa devin voluntar la Steaua Sperantei, un adăpost de cai maltratati care au nevoie de ajutor. Mai am un hobby, sahul. Cand eram mai mica am participat la un turneu de șah la școala, unde din fericire am primit medalia de argint și sigur nu o voi uita! Îmi place sahul, deoarece  îmi solicita atenția, răbdarea și ma ajuta sa fac strategii”, a declarat Sayra.

Iubind din ce in ce mai mult designul vestimentar si-a dorit sa-si aprofundeze studiile, astfel a urmat Facultatea de Design Vestimentar din Marbella. Isi doreste sa creeze o colectie de haine si sa lanseze un nou trend in moda. In cadrul shooting-ului a purtat mai multe tinute sexy si elegante, iar la partea de machiaj, Sayra, a avut un look proaspat si natural, nu au existat linii evidente, culori stridente, doar s-au pus fin in valoare calitatiile artistei.

Le-a facut o surpriza de proportii fanilor ei si a postat cateva fotografii de la sedinta foto. Toti au ramas impresionati de frumusetea ei. ,,Muy linda”, ,,Pretty”, ,,Frumoasa” Super look”, ,,Wow”, au fost reactiile celor din mediul online.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0