Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an

Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an

Actorul american Charlie Sheen, cunoscut din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men” a renunțat la alcool și stupefiante de un an. El a publicat o fotografie pe Twitter cu medalionul de la Alcoolicii Anonimi, inscripţionat cu numărul 1 care reprezintă 12 luni de când nu mai bea şi nu se mai droghează, scrie revista People.

Alături de fotografie, Sheen, în vârstă de 53 de ani, a adăugat: „Asta s-a întâmplat ieri! Un moment fabulos din noua mea călătorie”, adăugând hashtag-ul „#Total concentrat”. Actorul, tată a cinci copii, are o istorie legată de dependenţa de droguri.

Charlie Sheen, diagnosticat cu HIV în 2011

În noiembrie 2015, intervievat într-o emisiune, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu HIV în umă cu patru ani. La finele lui 2016, celebrul actor a spus că s-a vindecat în urma unui tratament expermental.

Carlos Irwin Estévez, născut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, este un celebru actor american, cunoscut în special pentru rolurile sale din serialele ”Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half Men” şi ”Anger Management”. În anul 2010 Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obţinute într-un singur sezon.

Viaţa privată a actorului Charlie Sheen a fost însă marcată de numeroase probleme cu justiţia, cauzate de consumul de alcool şi stupefiante, dar şi din cauza unor episoade de violenţă domestică. Din acest motiv, starul american a fost concediat în martie 2011 de CBS şi Warner Bros din serialul „Two and a Half Men”.

COMMENTS

DISQUS: 0