Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an

Charlie Sheen nu mai bea şi nu se mai droghează de un an

„All I Want For Christmas is You”, melodia care valorează milioane de dolari
Producția Dacia pentru Renault Algeria, în scădere
Morgan Freeman, acuzat de abuz sexual
Cea mai mare pasăre care a trăit vreodată pe Terra
O trupă pop, lovită de tusmami în timpul unui concert

Actorul american Charlie Sheen, cunoscut din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men” a renunțat la alcool și stupefiante de un an. El a publicat o fotografie pe Twitter cu medalionul de la Alcoolicii Anonimi, inscripţionat cu numărul 1 care reprezintă 12 luni de când nu mai bea şi nu se mai droghează, scrie revista People.

Alături de fotografie, Sheen, în vârstă de 53 de ani, a adăugat: „Asta s-a întâmplat ieri! Un moment fabulos din noua mea călătorie”, adăugând hashtag-ul „#Total concentrat”. Actorul, tată a cinci copii, are o istorie legată de dependenţa de droguri.

Charlie Sheen, diagnosticat cu HIV în 2011

În noiembrie 2015, intervievat într-o emisiune, actorul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu HIV în umă cu patru ani. La finele lui 2016, celebrul actor a spus că s-a vindecat în urma unui tratament expermental.

Carlos Irwin Estévez, născut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, este un celebru actor american, cunoscut în special pentru rolurile sale din serialele ”Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half Men” şi ”Anger Management”. În anul 2010 Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obţinute într-un singur sezon.

Viaţa privată a actorului Charlie Sheen a fost însă marcată de numeroase probleme cu justiţia, cauzate de consumul de alcool şi stupefiante, dar şi din cauza unor episoade de violenţă domestică. Din acest motiv, starul american a fost concediat în martie 2011 de CBS şi Warner Bros din serialul „Two and a Half Men”.

COMMENTS

DISQUS: 0