De ce isi pun vedetele silicoane?

De ce isi pun vedetele silicoane?

Silicoane ? Marirea sanilor cu implant mamar este o practica la moda in ziua de azi.  Aproape orice femeie moderna apeleaza la aceasta interventie.

De ce isi pun vedetele silicoane ?

Primul aspect este legat de increderea in sine. Traim intr-o societate in care frumosul sau mai bine zis cultul frumosului primeaza.
Al doilea aspect este degat de prietenele tale. Daca toate prietenele tale au silicoane  iti pierzi increderea in sine. De asemenea mai esti si luata la misto din acest motiv. Operația de marire a sanilor te va ajuta cu siguranta.
Al treilea motiv ar fi cel legat de show-bizz. Vrei sa apari la televizor clar trebuie sa arati foarte bine. Implantul cu siguranta iti va sporii sansele. Frumoasa, dotata si inteligenta , dupa caz. Inteligenta nu mai e absolut necesara in domeniu, vei fi exact femeia ce se cauta la televizor.

Ce parere are medicul aici:

Operatiile de augmentare mamara au devenit o procedura la ordinea zilei.  Cele mai importante aspecte precum tipul de implant si pozitionarea acestora este trecuta cu vederea. De aceea, atat informarea prealabila, cat si discutia cu medicul pot elucida aceste intrebari.

„Cand o pacienta isi doreste un bust mai generos se prezinta in fata medicului specialist cu sperantele si asteptarile sale. In cele mai multe cazuri, implantele se vor a fi „cat mai mari, dar totusi sa para naturale” – ceea ce deseori e un antagonism.  Pentru ca sanii sa aiba un aspect natural, acestia trebuie sa fie in perfecta armonie cu intregul corp.  Pacientele trebuie sa stie ca tipul, dar mai ales marimea implantului pe care il aleg sunt determinate de marimea toracelui unde se pun,  fizionomia corpului, cantitatea de tesut mamar si marimea cupei pe care si-o doresc.  Cele mai reusite implanturi sunt cele aplicate in limitele normale corporale, care au un aspect natural si armonios”,”, sustine medicul specialist in chirurgie estetica, dr. Calin Dobos.

In functie de preferintele acestora, pot fi folosite implanturile rotunde sau anatomice, pozitionate deasupra sau sub muschiului pectoral. Un pas decisiv in alegerea implantului – rotund sau anatomic – care sa se potriveasca cu forma sanilor este sfatul medicului specialist, care dupa o examinare atenta va putea recomanda implanturile ideale, bineinteles, in functie de dorintele fiecarei paciente.

Mai multe informatii despre interventiile de marire a sanilor, dar si despre alte proceduri de chirurgie estetica gasiti pe site-ul: www.drdoboscalin.ro

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0