Kanye West vinde haine pentru mers la biserică

Kanye West vinde haine pentru mers la biserică

Rapperul american Kanye West a lansat pe piaţă haine inspirate de concertul pe care l-a susţinut la ediţia de anul acesta a festivalului american Coachella, organizat în deşertul Colorado, care a avut o puternică influenţă religioasă, relatează variety.com. Piesele de îmbrăcăminte, descrise drept „church clothes” (haine pentru biserică), au fost disponibile în timpul prestaţiei susţinute de muzician duminică dimineaţă.

Cât costă hainele cu influențe religioase

Colecţia include haine în culori neutre, inscripţionate cu sloganurile „holy spirit” („Sfântul Duh”), „trust God” („Ai încredere în Dumnezeu”) şi „Jesus walks” („Iisus umblă”, care este şi titlul unui cântec al lui West). Preţurile pentru hanorace variau între 165 şi 225 de dolari, iar şosetele se vindeau pentru 50 de dolari perechea. Echipa lui West a mai pus în vânzare şi un poncho simplu, care costa 75 de dolari.

haine biserica

haine biserica

Reacţiile fanilor de pe reţelele de socializare online au fost amestecate. Unii dintre admiratorii artistului de pe platforma de micro-blogging Twitter au apreciat aspectul hainelor, însă numeroase voci l-au criticat pe rapper pentru preţurile exagerate ale articolelor.

COMMENTS

DISQUS: 0