Fosta soţie a lui Nicolas Cage cere pensie de întreţinere

Fosta soţie a lui Nicolas Cage cere pensie de întreţinere

Erika Koike, fosta soţie a lui Nicolas Cage, îi cere actorului o pensie de întreţinere pentru cele patru zile de mariaj. Ea susţine că actoruk i-a provocat dificultăţi în cariera profesională, relatează contactmusic.net.

Starul şi cosmeticiana, care au avut o relaţie de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în oraşul american Las Vegas. Cage a cerut anularea mariajului după patru zile, susţinând că se afla sub influenţa alcoolului în timpul ceremoniei.

Fosta soție a lui Nicolas Cage are cazierul pătat

Koike nu s-a pronunţat împotriva demersurilor lui Cage, însă doreşte ca actorul american să îi plătească o pensie de sprijin. Aceasta afirmă că a pierdut numeroase oportunităţi de muncă în timpul legăturii lor amoroase şi susţine că dezvăluirile lui i-au pătat reputaţia. De asemenea, Erica Koike îi cere fostului ei soţ să-i achite cheltuielile de judecată.

Anterior, Nicolas Cage a afirmat că a fost „prea beat” pentru a se căsători. „Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, (Cage şi Koike, n.r.) au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când (Koike, n.r.) i-a sugerat lui (Cage, n.r.) că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale”, au declarat avocaţii starului.

Documentele depuse în justiţie mai arată că Erika Koike nu i-a spus fostului ei soţ că are antecedente penale. Specialista în machiaj urmează să apară în instanţă în Las Vegas în iunie, fiind acuzată de conducere sub influenţa alcoolului.

Căsătoria cu Erika Koike a fost a patra pentru Nicolas Cage. Actorul a mai fost căsătorit cu actriţa americană Patricia Arquette, între anii 1995 şi 2001, cu Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, între august şi noiembrie 2002, şi cu fosta chelneriţă Alice Kim, între 2004 şi 2016.

 

COMMENTS

DISQUS: 0