Există un restaurant unde copiii nu au voie să plângă

Există un restaurant unde copiii nu au voie să plângă

Un restaurant înfruntă un val uriaş de critici după ce familiile cu copii au fost înştiinţate că micuţii trebuie să se abţină de la plâns, altfel vor fi daţi afară.

Restaurantul este unul cu specific mediteranean şi  se află în nordul Ţării Galilor, în Marea Britanie. Patronii au decis să plaseze în meniu anunţul interzicerii ”plânsului isteric”, iar unii clienţi par a fi de acord cu anunţul. Totuşi, un număr important de clienți se declară consternaţi.

Interdicția este trecută în meniul restaurantului

”Clienţii nu vin aici să asculte plânsetele copiilor. Vă rugăm, în cel mai politicos mod cu putinţă, să scoateţi copilul afară dacă începe să plângă, apoi, după ce se calmează, puteţi să revenţi cu el în incinta restaurantului”, scrie pe meniul restaurantului.

Toate restaurantele cu specific mediteranean în care am fost primeau copii, dar acesta din Ţara Galilor are o altă abordare”, a scris un client nemulţumit pe Facebook. ”Să aduci copii la restaurant este un lucru suficient de stresant, iar ameninţarea că poţi să fii dat afară pentru că cineva se supără din cauza plânsului este face situaţia şi mai stresantă”, scrie altă persoană.

Totuşi, şefa restaurantului, care a dorit să rămână anonimă, susţine că „rugămintea” se află pe meniu de aproape un deceniu, fără să existe plângeri în trecut.

COMMENTS

DISQUS: 0