Iubirea se citește în privire! Sayra lansează alături de Uddi unul dintre hit-urile verii

Iubirea se citește în privire!  Sayra lansează alături de Uddi unul dintre hit-urile verii

Sayra este gata să ne condimenteze vara cu o nouă piesă! După succesul melodiei „Anonimi”, un proiect în limba italiană, artista, descoperită de Marius Moga, lanseză pe 19 mai prima colaborare din carieră. „Joc murdar” este o piesă cântată în română și engleză alături de celebrul Uddi și promite să ajungă în scurt timp hit.

 

Cântecul a luat naștere în studiourile DeMoga Music și pune iubirea în versuri și note muzicale.Videoclipul, urcat pe canalul de YouTube al celor de la CatMusic, este regizat de Bryan Leroy și  produs de SuperFilmStudios.

 

Cei doi artiști joacă rolul unor îndrăgostiți care se tatonează reciproc. Ea vrea pace, el război, dar până la înțelegere… e cale lungă! Pe terenul minat al iubirii, doar împreună pot găsi răspunsul. „Joc murdar” înseamnă mister, senzualitate și ritmuri pop, combinate cu influențe raggae, marca Uddi.

” Proiectele cu echipa DeMoga au decurs din ce in ce mai bine și cu multă creativitate. Am ales ca această piesă să fie una de feat, asa am decis să-l aleg pe Uddi pentru vibe ul și timbrul lui pe care eu îl consider fiind unul internațional. Experiența în studio cu echipa DeMoga și cu Uddi a fost unică, am fost toți pe distracție dar și pe productivitate, ne-am folosit timpul foarte eficient și am lucrat cu drag împreună. V-am promis că vă aduc un proiect muzical alături de rapperul Uddi, așa că m-am ținut de cuvânt. Este o colaborare specială pentru mine! Sper să vă placă și vouă cum se aude piesa la fel de mult cum îmi place mie!”, ne-a declarat Sayra.

 

 

,,Un proiect de care sunt mândru şi o echipă cu care am lucrat perfect, atât în studio la creaţie, alături de gaşca Demoga , cât şi la clip cu Bryan, restul echipei şi Sayra care este o artistă talentată şi un om frumos cu care am devenit prieteni buni!”, a declarat Uddi.

 

Artista are și alte proiecte în plan, mai ales că s-a întors recent dintr-o vacanță pe tărâmul însoritului Dubai, acolo unde și-a încărcat bateriile. La plecare nu a uitat să aducă în bagaje și… inspirație pentru viitoarele piese. Artista tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani și dintotdeauna a fost atrasă de domeniul artelor. Recent a absolvit Facultatea de Design Vestimentar din  Marbella, Spania.

Muzică: Ştefan Ioniţă, Bianca Dragomir, Dragoş Udilă, Sara Canino

Text: Bianca Dragomir, Loredana Cavasdan, Dragoş Udilă, Sara Canino

Productie: Ştefan Ionită @DeMoga Music

Mix&Master: Max Kissaru

(c) DeMoga Music (p) -master owner

 

Urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare pentru a fi la zi cu toate noutățile:

https://www.instagram.com/sayraofficial

https://www.facebook.com/Sayra-1684715678443318

https://www.youtube.com/channel/UCtiE6IN-ooDehEYvCp4JSpg

COMMENTS

DISQUS: 0