Nunțile all white, un must try în 2023!

Nunțile all white, un must try în 2023!

Dacă vă doriți o nuntă de la care clasa și atemporalitatea să nu lipsească, vă puteți orienta către cea mai simplă opțiune: un eveniment All White! Deși la prima vedere poate părea o variantă fadă, să știți că nunțile All White se anunță în tendințe și anul următor din multe motive: întâi de toate, gândiți-vă că albul stă la baza creării oricărui decor ireproșabil. Practic, cu ideile potrivite puteți transforma locul de desfășurare a evenimentului vostru în cel mai atrăgător și magic spațiu. Consultanții de la Royal Palace Ballroom vă prezintă cum ar trebui să arate o nuntă All White spectaculoasă!

DECORUL ALB NU DĂ NICIODATĂ GREȘ!

Asociat cu puritatea, albul este o non-culoare simbol pentru mirese, însă de ce să o integrați doar în vestimentație, când ea poate da tonul întregului vostru eveniment? Nunțile All White nu mai sunt de mult timp o opțiune doar pentru cei care vor să își organizeze petrecerea în timpul iernii. Departe de a fi plictisitoare, această temă este perfectă dacă vă doriți un eveniment modern, glam, romantic și elegant, indiferent de sezon.

 

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Există o cantitate nelimitată de idei atunci când vorbim despre decorul ales pentru o nuntă All White. În plus, aveți șansa să alegeți o culoare secundară care fie contrastează cu albul, fie îl completează perfect. Puteți adăuga accente de culoare aurii sau vă puteți orienta către tonuri de roz pudră sau ivory, pentru un eveniment rafinat și delicat. Ele se pot regăsi în orice element de decor doriți.

În cazul în care vreți, le puteți transmite și invitaților să respecte un dress code: să se îmbrace complet în alb, deși, de preferat este ca tematica All White să se limiteze la decor, să se regăsească în accesorii și în aranjamentele florale.

 

O PETRECERE ÎN STIL GATSBY, CU FLORILE POTRIVITE

 

Ce ați spune despre o petrecere de nuntă de tip Gatsby, cu flori albe, lumânări aurii uriașe pe suporturi din sticlă și iarbă albă de pampas? Decorul aduce un aer aristocratic evenimentului vostru, în plus, florile albe sunt atât de diverse, încât vă puteți bucura de aranjamente spectaculoase tot timpul anului! Doar imaginați-vă cum ar arăta împreună trandafirii, crinii, calele, lalelele, orhideele și hortensiile fie albe, fie cu mici accente pastelate. Nu încercați să le ascundeți frunzele! Combinația alb-verde va fi întotdeauna câștigătoare.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Dacă doriți, în schimb, să oferiți un aer lejer petrecerii, există variante și pentru voi! Optați pentru aranjamente create dintr-un singur tip de flori clasice, ușor de găsit, care vor conferi un design încântător și vor completa aproape orice stil de nuntă, fie că este unul modern, fie că este unul rustic.

Mirii care vor să își impresioneze invitații de la primul pas, ar trebui să se gândească la o modalitate de decorare a spațiului de recepție: o ghirlandă cu flori luxuriante și proaspete la intrare reprezintă o modalitate excelentă de a da startul unei petreceri de neuitat!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Mătasea și dantela sunt materialele care ar trebui să predomine, atunci când vorbim despre un decor tipic unei nunți All White. Husele scaunelor și fețele de masă pot arăta astfel. Optați pentru veselă albă, vaze transparente pentru flori și tacâmuri argintii sau aurii.

Din flori albe poate fi creat și photo corner-ul, locul care va aduna iubitorii de selfie-uri!

ȘI COCKTAILURILE SE POT ASORTA CU TEMA!
Mirii își pot surprinde invitații nu doar cu un decor All White, ci și cu cocktailuri care să fie în acord cu tema. Combinați băuturile potrivite pentru mixuri… impecabile, atât la gust, cât și ca aspect!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Combinația de gin, cu lichior și lămâie creeză un amestec fin și se încadrează în tematica All White. Încercați să reintepretați și rețete faimoase, care îi vor surprinde pe invitați. De pildă, puteți apela la un Coconut Cream Martini, care prinde gust cu ajutorul romului, vaniliei, mierii și fulgilor de cocos.

De inspirație mexicană, Margarita se poate regăsi, de asemenea, în meniul băuturilor All White! Creat din tequila albă, lichior triplu sec, lapte de cocos, zeamă de lime și gheață, deliciul este perfect mai ales dacă este servit în maniera clasică: într-un pahar a cărui margine a fost unsă cu felii de lime și trecută prin sare! Nu uitați nici de o Pina Colada ca la carte, din suc de ananas, rom alb, lichior de cocos, frișcă și gheață zdrobită!

Pentru invitații care încă nu au trecut de majorat sau, pur și simplu, nu sunt mari amatori ai alcoolului, rezervați-le, de pildă, un Mojito cu mentă, sirop de soc, suc de mere și lămâie!

 

TORTUL ALB DE NUNTĂ NU SE DEMODEAZĂ

 

Și pentru că atunci când ne gândim la o nuntă ne vine automat în minte tortul alb, pe un nivel sau pe mai multe, nu putem să nu recunoaștem că există ceva magic în simplitatea acestui desert, alegerea perfectă pentru nunțile All White și nu numai!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Farmecul unui tort complet alb constă în florile fine naturale, în aspectul delicat al decorațiunilor dantelate, în fondantul cu gust delicios modelat după preferințe, dar și în gustul fin al ciocolatei albe. Dacă doriți mici accente, puteți apela la combinația alb-auriu, întotdeauna câștigătoare atunci când vorbim despre un eveniment care inspiră lux.

De obicei, un tort de nuntă îmbină două sau mai multe arome, pentru a împăca preferințele invitaților. Cele mai populare arome rămân cele cu ciocolată și vanilie, torturile din înghețată, ideale pentru nunțile de vară, precum și cele care îmbină ciocolata cu fructele confiate.

 

Specialiștii Royal Palace Ballroom, experți în organizarea nunților, vă stau la dispoziție pentru a vă transforma ideile legate de cea mai frumoasă petrecere în realitate!

Găsiţi Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

​Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0