S-A DESCHIS PRIMUL OUTLET TOMMY HILFIGER DIN ROMÂNIA

S-A DESCHIS PRIMUL OUTLET TOMMY HILFIGER DIN ROMÂNIA

Brand-ul Tommy Hilfiger anunţă deschiderea primului outlet în România prin SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitor exclusiv TOMMY HILFIGER în România. Magazinul situat în Fashion House Outlet Militari este primul OUTLET TOMMY HILFIGER  din ţară şi cel mai recent din reţeaua deja existentă formată din 15 magazine cu preţ complet din România. Lansarea outlet-ului duce mai departe povestea Tommy Hilfiger în România, brand disponibil în peste 100 de ţări şi peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latină şi regiunea Asia – Pacific.

Cu o suprafaţă de 200 mp, OUTLET TOMMY HILFIGER impresionează prin design-ul arhitectural și de interior. Noul magazin reflectă conceptul global de outlet Tommy Hilfiger, care îmbină patrimoniul american al brand-ului cu finisaje curate, moderne şi cu o estetică luminoasă, Interiorul preia stilul de viaţă nautic – una dintre sursele de inspiraţie îndelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lăcuite în alb sunt aşezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din oţel inoxidabil lustruit, lemn de nuc şi sticlă.

În noul OUTLET TOMMY HILFIGER din Fashion House Outlet Centre, clienţii vor descoperi produse vestimentare – pentru femei, bărbaţi, şi copii, lenjerie de corp, încălţăminte şi accesorii – realizate din materiale sustenabile, prin tehnici de producţie inovatoare conform viziunii Tommy Hilfiger care se regăseşte în fiecare colecţie, şi vor fi purtaţi în călătorii stilistice incredibile.

Iubitorii de fashion au acum ocazia să îşi completeze garderoba cu item-urile Tommy Hilfiger preferate, toate la preţuri extrem de accesibile.

Deschiderea primului OUTLET TOMMY HILFIGER din România continuă misiunea brand-ului de a crea modă prin care „nimic nu se pierde şi toată lumea este inclusă”, oferind astfel set-up-ul ideal ca fiecare client să aibă acces la diversitatea stilistică dorită.

Magazinul şi-a deschis porţile pentru clienţi începând cu data de 13 martie 2021.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord şi Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri şi o reţea extinsă de magazine selecţionate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv şi partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania şi Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru şi o creştere organică, condusă de valori CSR şi de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piaţă, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

 

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER şi TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea şi comercializarea de îmbrăcăminte şi îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte şi îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale şi îmbrăcăminte de casă), încălţăminte şi accesorii. Prin intermediul unor parteneri licenţiaţi, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, şosete, mici articole din piele, articole de uz casnic şi genţi de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim şi încălţăminte pentru bărbaţi şi femei. Colecţia este completată de o varietate mare de genţi, accesorii şi parfumuri.

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0