Actriţa Jane Fonda lansează o linie de vestimentație

Actriţa Jane Fonda lansează o linie de vestimentație

Proconsul și Uddi au lansat piesa „Visele care nu dorm”
Deea Maxer, cerută de soție la 10 ani de la nuntă
Emma Stoican viseaza sa traiasca in Malibu si lumea sa-i fredoneze piesele.
Nick Cave comunică cu fiul său mort: „Există o durere imensă”
Prinţul Harry şi Meghan se mută în casă nouă

Actriţa Jane Fonda a încheiat un parteneriat cu reţeaua media Evine pentru a dezvolta un brand de lifestyle dedicat femeilor cu vârste de peste 50 de ani.

Ca parte a lansării noului brand, Fonda va avea mai multe apariţii la posturile reţelei pe parcursul anului 2019, scrie The Hollywood Reporter. Brandul va cuprinde haine pentru activităţi sportive, opţiuni vestimentare sofisticate pentru exerciţii fizice, produse de nutriţie şi echipament de ftness.

„Am o mare pasiune pentru fitness şi sănătate, nu doar pentru că arăt mai bine când am grijă de mine, ci pentru că asta mă face să mă simt şi să gândesc mai bine”, a spus actriţa care, în anii 1980 a revoluţionat piaţa media prin lansarea unei serii video de exerciţii fizice.

Jane Fonda se adresează femeilor de peste 50 de ani

Aceasta este prima linie vestimentară lansată de Fonda, care va fi implicată în întreg procesul de producţie. Nu a fost încă anunţată o dată de lansare a brandului.

Jane Fonda, născută pe 21 decembrie 1937, la New York, este actriţă şi producătoare. Fiica actorului Henry Fonda, ea a debutat în film la vârsta de 23 de ani, după ce a urmat cursuri de actorie cu Lee Strasberg. A jucat sub îndrumarea unora ca Roger Vadim, Alan J. Pakula, Sydney Pollack şi Paolo Sorrentino, şi a avut parteneri ca Robert Redford, Jon Voight, Michael Douglas şi Robert de Niro.

Este câştigătoare a două premii Oscar – pentru „Klute” (1971) şi „Coming Home” (1978) -, a şapte Globuri de Aur, a două trofee BAFTA şi a fost distinsă cu Palme d’Or onorific, în 2007. A jucat în peste 50 de filme artistice şi de televiziune, între acestea numărându-se „Desculţ în parc/ Barefoot in the Park” (1967), „Călăreţul electric/ The Electric Horseman” (1979) şi „Stanley & Iris” (1990).

COMMENTS

DISQUS: 0

Apasa butonul LIKE pentru a fi la curent cu noutatile