Cît de mult contează decorul unei nunți pentru o petrecere de vis?

Cît de mult contează decorul unei nunți pentru o petrecere de vis?

Dedicarea noastră pentru a face amintiri este motivul pentru care avem o echipă de profesionişti.

Personalul nostru va da viaţă fiecarui aspect al evenimentului dumneavoastră.”

– Echipa Royal Palace Ballroom-

 

Dacă aţi fixat data nunţii şi aţi găsit locaţia ideală, este timpul să vă gândiţi la un decor, care să vi se potrivească. Puterea unui decor bine ales este poate mai mare decât credeţi. De ce? Pentru că el conferă culoare evenimentului şi ajută la crearea întregii atmosfere. În plus, este un aspect căruia invitaţii îi vor acorda foarte multă atenţie. Aşa că… de ce să nu impresionaţi?

Royal Palace Ballroom, cel mai nou salon de evenimente din nordul Capitalei, vă explică de ce alegerea decorului poate fi la fel de importantă precum… alegerea rochiei de mireasă, dar şi căror elemente să le acordaţi importanţă, pentru a fi siguri că decorul nunţii voastre este unul personalizat, reuşit şi de bun gust.

 

 

DECORUL COMPLETEAZĂ POVESTEA MIRILOR

Înainte de toate, trebuie să vă amintim ceva ce probabil ştiţi deja: elementele de decor trebuie întotdeauna stabilite în funcţie de buget, nu doar de gust. Începeţi prin a schiţa decorul visurilor voastre. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, trebuie să ştiţi că întotdeauna un specialist în domeniu vi-l poate oferi. El va veni cu inspiraţia, dar şi cu idei la care poate nici nu v-aţi gândi în mod normal, pentru a obţine un decor ieşit din tipare: alegerea temei, alegerea unei palete de culori, crearea unui concept sunt primii paşi în crearea lui!

Dacă nu aveţi în minte o temă anume însă, trebuie să ştiţi că anotimpurile vă pot sugera culorile elementelor de decor ori aranjamentele florale. Vara sunt potrivite floarea soarelui ori florile de câmp, iarna, în schimb, ar trebui să vă orientati către crizanteme, crenguţe de brad ori trandafiri, pentru ca decorul vostru să spună o poveste frumoasă. La crearea ei pot contribui şi lumânările, felinarele, mărturiile, ghirlandele, sfeşnicele, globurile ori coroniţele. Acestea sunt, de altfel, printre cele mai în vogă elemente decorative utilizate la astfel de evenimente.

 

 

CULORI ŞI STIL, ÎN ARMONIE

Alegerea lor însă trebuie să fie armonioasă. Culorile şi materialele folosite trebuie să vină una în completarea celeilalte. Tocmai de aceea, nu este deloc recomandat să combinaţi, în cadrul aceluiaşi eveniment, stiluri diferite ori aranjamente florale care să facă notă discordantă cu mediul.

De asemenea, nu uitaţi nici că mai puţin înseamnă, de fapt, mai mult. Elementele decorative trebuie întotdeauna alese şi în funcţie de capacitatea sălii. Cu cât ea este mai simplă şi mai spaţioasă, cu atât vă puteţi permite să gândiţi decoruri mai elaborate.

 

 

DETALII CĂRORA SĂ LE ACORDAŢI ATENŢIE

În afară de elementele clasice de decor, care asigură un ambient plăcut, există anumite detalii cărora puteţi să le acordaţi o atenţie deosebită. Un ochi fin va remarca grija pe care aţi oferit-o acestora. De pildă, feţele de masă lungi şi somptuoase sunt un detaliu estetic de efect. Nu vă limitaţi la celebra nuanţă de ivoire. Pentru cei mai curajoşi dintre miri, feţele de masă negre ori bleumarin pot fi o alegere extrem de inspirată.

Şerveţelele de pe mese sunt alte elemente care vin în completarea decorului. Împăturite dreptunghiular, prinse cu o floare ori cu o fundă, rulou, drapate ori tip buzunar- există atâtea modalităţi în care le puteţi împături, încât chiar nu merită să vă limitaţi opţiunile la stilul clasic.

Şi tacâmurile trebuie să fie alese cu atenţie şi, evident, în ton cu decoraţiunile. Poate părea un element minor, însă este deosebit de important ca invitaţii să observe că niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării.

 

 

DISTANŢĂ OPTIMĂ ÎNTRE MESE

Ştiaţi că de partea estetică a petrecerii de nuntă se leagă şi distanţa dintre mese? Organizatorii Royal Palace Ballroom pun accent pe acest aspect, mai ales că poziţionarea optimă a pieselor de mobilier asigură şi confortul invitaţilor. Cu toţii au nevoie de libertate de mişcare, de loc de desfăşurare, iar scaunele şi mesele chiar nu trebuie să le stea în drum. Un ambient prietenos porneşte inclusiv de la un astfel de detaliu.

 

 

Nunta de vis se conturează pas cu pas, de la cele mai mici, până la cele mai importante detalii. Dacă vreţi ca visul vostru să devină realitate, apelaţi întotdeauna la specialişti.

Cea mai nouă locaţie de evenimente, situată la un pas de Bucureşti, Royal Palace Ballroom, vă aşteaptă pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov! Aveţi la dispoziţie site-ul Royal Palace Ballroom: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/. Pentru informaţii suplimentare puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: [email protected]

COMMENTS

DISQUS: 0