Slăbești rapid cu dieta cu pepene roșu! Cum se ține

Slăbești rapid cu dieta cu pepene roșu! Cum se ține

Pepenele roșu este un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus, dar și aliment excelent în zilele toride de vară. Singurul dezavantaj este că el nu trebuie consumat în exces și nici combinat cu alte alimente, pentru ca le îngreunează digestia. Efectele miraculoase ale pepenelui se văd în special în curele de slăbit și detoxifiere.

Dieta se ține cel mult 10 zile

Doamnele care au încercat această cură cu pepene roșu spun că nu se atinng de nimic altceva din frigider decât de pepene iar rezultatele încep să se vadă după doar câteva zile. De cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos reușesc să slăbească aproximativ un kilogram pe zi dacă se alimentază exclusiv cu pepene.

Pepenele este bogat în apă și vitamine

Cura nu se ție însă prea mult pentru a nu produce adevărate dezechilibre. Specialiștii recomandă ca în cel mult zece yie să încheiați această dietă cu pepene roșu, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea.

Pepenele roșu este sărac în calorii

Miezul pepenelui roșu conține 95 la sută apă, ceea ce îl recomandă în tratamentul afecțiunilor rinichilor și ale întregului aparat urinar. Având și puține calorii – 30 pe sută de grame – pepenele este recomandat și în curele de slăbire, însă nu trebuie consumat în exces, și mai ales nu cu pâine.

Cu excepția persoanelor cu insuficiență renală, tuturor celor care suferă de rinichi le este recomandată în perioada de vară-toamnă, dacă este posibil și în celelalte sezoane de iarnă-primăvară, o cură de pepene roșu de minimum zece zile în fiecare luna. Dietele cu pepene sunt recomandate pe timpul verii, dar înainte de a face acest pas, trebuie consultat medicul. Specialistul este cel mai în măsură să vă spună dacă organismul dumneavoastră este pregătit să intre la o atfel de dietă sau nu.

COMMENTS

DISQUS: 0