Gastronomia este o artă, asemenea modei sau muzicii, ce variază de la un om la celălalt. Aceste diferențe se regăsesc în primul rând în tipul ingredientelor, al aromelor și al gusturilor. Iată cum ar arăta cele mai bune cinci prăjituri ale lunii martie, fiecare dintre ele delicioasă, dar cu compoziții diferite, din punctul de vedere al Irinei Elena Apostol, Pastry Chef, Senior Trainer și owner ArtDessert Cake Laboratory. Acest capitol dulce a început din pasiunea pentru dulciurile bunicii. Cu răbdare, iscusință și pricepere, ea s-a transformat într-o afacere ce durează de peste 15 ani.
Așadar, top cinci cele mai apreciate deserturi în luna martie sunt:
- Tort Mon Macarons ce are în compoziție blat de migdale, pralină crocantă, mousse lejer de ciocolată belgiană albă, zmeură și glazură de ciocolată cu lapte;
- Tortul Elena este realizat dintr-un blat de cacao însiropat, mousse de ciocolată cu lapte, pralină crocantă, mousse de ciocolată albă belgiană și fructe de pădure. Tortul Elena a câștigat locul 1 la secțiunea gust în cadrul concursului Marathonul Cofetariilor din 2015;
- Tortul Royal conține blat de cacao cu nucă, mousse ciocolată neagră, minichoux cu caramel, crocant cu cocos, mousse ciocolată albă și zmeură. Tortul a câstigat locul 1 la concursul GastroPan în 2014;
- Prajitura Nora are în compoziție blat de nucă, mousse lejer de ciocolată albă, mousse lejer de ciocolată cu lapte, zmeură și glazură de ciocolată cu lapte;
- Prajitura cu bază din blat de vanilie și insert de ananas și mentă
Iubitorii de dulce și nu numai pot găsi o sumedenie de preparate delicioase la ArtDessert, Șos. București – Târgoviște 22 B, Sector 1, București, telefon comenzi – 0730 449 620 și 0213 100 464.
COMMENTS