Redescoperă ce înseamnă un ten fără cusur, prin terapia momentului din industria frumuseții

Redescoperă ce înseamnă un ten fără cusur, prin terapia momentului din industria frumuseții

Un tratament facial care abordează problemele pielii într-o manieră cu totul inovatoare fascinează iubitorii de frumos! Terapia Vampir sau PRP, promovată pe rețelele de socializare inclusiv de Kim Kardashian, reprezintă una dintre cele mai revoluționare proceduri, care, prin folosirea resurselor deja existente în organismul uman, reușește să dea un restart tenului. Redescoperă ce înseamnă un ten fără cusur, cum funcționează mai exact, dar și ce rezultate promite de la specialiștii clinicii estetice Beauty Art Aesthetics, acolo unde cererea pentru acest tratament este în continuă creștere.

 

Sângele propriu al pacientului, leac pentru problemele tenului

Deși sună ciudat, Terapia Vampir, așa cum îi poate sugera și numele, se bazează pe puterea sângelui din organismul nostru, în tratarea celor mai comune probleme ale tenului tânăr și matur, dar și în rejuvenarea pielii din zona gâtului, decolteului și mâinilor. Cum anume? Prin injectări în puncte-cheie, tratamentul urmând câțiva pași esențiali.

„Procedura presupune recoltarea sângelui de la pacient și reinjectarea sa, după procesare. Vorbim despre preluarea unei cantități întocmai ca la analizele uzuale. Sângele va fi supus unui proces de centrifugare, în urma căruia concentrația de trombocite va spori. Care este rolul lor, mai exact? Reușesc să stimuleze producția de colagen și încurajează regenerarea țesuturilor. Plasma obținută este apoi injectată în zonele de interes, prin intermediul unui ac subțire, procedura fiind confortabilă.”

(Mădălina Brîndușescu, fondator și owner clinică estetică)

Întrucât procesul este unul sută la sută natural, rezultatele vor fi obținute pe termen lung, iar efectele vor fi tot mai evidente pe măsură ce trece timpul. Terapia ajută pielea să se reînnoiască, eliminând celulele moarte și contribuind la formarea unora noi.

 

Cui se recomandă Terapia Vampir?

Redescoperă ce înseamnă un ten fără cusur! Destinată atât femeilor, cât și bărbaților, Terapia Vampir vi se potrivește dacă aveți pielea lipsită de elasticitate, riduri și linii fine, ten lipsit de vitalitate și o textură neuniformă. Deși deseori este comparată cu un lifting chirurgical, procedura nu poate avea aceleași efecte, fiind, în primul rând,  minim invazivă. Chiar și așa, rezultatele sale sunt spectaculoase, tocmai de aceea este numită, pe bună dreptate, un „anti-aging natural”.

„Prin intermediul Terapiei Vampir reușim să refacem ovalul chipului, să acționăm asupra cicatricilor post-acneice, să diminuăm petele hiperpigmentare, să redăm strălucirea naturală a pielii, dar și să reujuvenăm pielea uscată.”

(Mădălina Brîndușescu, fondator și owner clinică estetică)

Întrucât terapia folosește sângele pacientului, nu există risc de alergii sau de efecte adverse. Cât despre cele secundare, precum o ușoară roșeață și edem, ele sunt minime și dispar în câteva zile. Există, desigur, și câteva contraindicații: dacă aveți afecțiuni ale ficatului, probleme de coagulare a sângelui, infecții în zona care urmează să fie expusă tratamentului ori dacă sunteți însărcinată și alăptați ar fi bine să evitați procedura.

 

Cât durează procedura?

Va trebui să vă rezervați doar o oră în program pentru acest tratament. Cam atât durează Terapia Vampir, în ciuda faptului că urmează câteva etape meticuloase. Pentru a elimina orice disconfort, medicul dermatolog poate opta pentru anestezie, care să amorțească zona vizată de tratament.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA: https://celebritatea.ro/interviu-cu-managerul-beauty-art-aesthetics-madalina-brindusescu/

 

„Pentru a vedea dacă aveți nevoie cu adevărat de Terapia Vampir, va fi nevoie, întâi de toate, de un consult, în urma căruia identificăm problemele cu care vă confruntați și stabilim schema de tratament. Pentru efecte vizibile, recomandăm, în general, 3, 4 injectări, la interval de 2,3 săptămâni. Desigur, situația diferă de la caz la caz. Nu există aceeași rețetă pentru toți pacienții! Efectele pot dura mai bine de un an, pentru întreținere fiind nevoie de un tratament o dată la 12 luni.”

(Mădălina Brîndușescu, fondator și owner clinică estetică)

 

 Puteți testa și voi efectele procedurii în cadrul clinicii Beauty Art Aesthetics, centrul de excelență din București care se bucură de recunoaștere europeană, fiind premiat în repetate rânduri în cadrul galelor I Success Awards și nu numai, pentru rezultatele excepționale obținute în estetică. Vă invităm pe pagina de Instagram a clinicii: @beautyartaesthetics, dar și pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro, pentru detalii suplimentare.

COMMENTS

DISQUS: 0