Cabană vs. hotel – ce s-a schimbat în 2021

Anul 2021 a început cu speranță pentru mulți dintre noi, iar în materie de vacanțe, ne dorim să recuperăm timpul alocat călătoriei pe care probabil anul trecut ni le-a răpit. Cu toții ne vedeam plecați, fie în țară sau peste hotare, dar pandemia a avut altceva de spus. Însă acum pare că e momentul prielnic de a-ți planifica următoarea escapadă, iar muntele este soluția ideală de relaxare și de reîncărcare a bateriilor. Dar aici apare întrebarea care ne dă de gândit mereu: să închiriem o cabană sau să stăm la hotel?

Desigur, fiecare variantă prezintă propriile avantaje și atractivități. Hotelul poate fi alegerea perfectă pentru persoanele care doresc să aibă totul la îndemână și să beneficieze de cel mai înalt grad de confort. Cabana, pe de altă parte, este aventura pe care ți-o scrii singur, în inima naturii. Devii propriul stăpân în micul tău paradis verde, scapi de grija trezitului prea devreme pentru a nu rata micul dejun, sau de orice potențial zgomot venit de la vecinii din alte camere. Cel mai important, cabana îți oferă o doză de liniște și intimitate, care vor face minuni pentru sănătatea corpului tău, păstrând aceleași condiții de confort pentru o vacanță memorabilă.

 

Cabana ViiLa Munte este o veritabilă oază de relaxare din inima naturii, perfectă pentru familii sau grupuri de prieteni care sunt în căutarea petrecerii unui timp de calitate împreună. Situată la baza munților Călimani, la 20 de kilometri de municipiul Toplița, cabana poate găzdui până la 19 persoane și este dotată cu toate facilitățile necesare unui confort deosebit, de la bucătăria bine dotată din interior până la grătarul și ceaunul din exterior, care permit servirea mesei direct în natură. Locul cuprinde o vegetație densă, iar aria apropiată a Parcului Național Călimani pune la dispoziție o diversitate de peisaje, floră și faună deosebită, care merită admirate.

„Cabana ViiLa Munte se adresează familiilor, familiilor cu copii, grupurilor de prieteni care își doresc să petreacă timp de calitate împreună. Alegerea între cabană și hotel cred că este situațională și ține în special de modul în care vrei să îți petreci timpul liber”, ne-a declarat managerul complexului.

Cu siguranță posibilitățile sunt nenumărate, indiferent că alegi să te cazezi la hotel sau la cabană, natura se întinde cât cuprinde orizontul. Muntele este locul ideal pentru mișcare în aer liber și pentru liniștea după care tânjești la oraș. Îți vei petrece vacanța într-un mod activ, luând parte la activități de agrement pe tot parcursul anului, o astfel de vacanță la munte nefiind afectată de sezonalitatea pe care o întâlnești în cazul unei vacanțe la mare.

Alegerea îți aparține, dar indiferent de ce opțiune alegi, muntele te așteaptă cu tot ce are mai bun de oferit această zonă magnifică din țară.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0