Valeria Arnăutu a revenit la Beauty Art Aesthetics pentru tratamente de întreținere!

Valeria Arnăutu a revenit la Beauty Art Aesthetics pentru tratamente de întreținere!

Una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară nu se sfieşte să recunoască faptul că, din când în când, apelează la ajutorul experţilor în frumuseţe ca să ţină pe loc timpul. Valeria Arnăutu a revenit la clinica ei preferată, ca să îşi facă unele dintre cele mai în vogă tratamente cosmetice. Experţii de la Beauty Art Aesthetics i-au recomandat, în urma unei analize a chipului, câteva intervenţii simple, însă extrem de populare în rândul doamnelor, dar şi al domnilor! Specialiştii clinicii estetice ne-au dezvăluit, în exclusivitate, despre ce este vorba şi de ce ar trebui să apelăm cu încredere la ele!

 

INTERPRETA DE MUZICĂ POPULARĂ A APELAT LA CEL MAI CĂUTAT TRATAMENT DIN LUME!

Solista de muzică populară este fan declarat al clinicii Beauty Art Aesthetics. În urmă cu câteva luni, Valeria Arnăutu s-a lăsat pe mâna specialiştilor de aici, pentru tratamente de rutină. Acum, a revenit pentru ceva în plus: prima intervenţie recomandată de experţi pentru ea este şi cea mai căutată la ora actuală din lumea întreagă- botoxul.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Injectat corect, tratamentul duce la un rezultat cu un aspect natural şi la un chip luminos şi relaxat. În cazul pacientei noastre, am apelat la injectare botoxului pentru a scăpa de ridurile din zona frunţii, dar şi din zona ochilor, aşa numitele riduri laba gâştii, care apar în colţul exterior al ochilor şi care sunt printre primele care ne creează probleme.

În maximum jumătate de oră, Valeria Arnăutu se bucura deja de primele efecte ale tratamentului. Adevăratele rezultate apar însă cam la o săptămână de la intervenţie, spun specialiştii. Procedura constă în injectarea cu un ac foarte fin a botoxului direct în punctele de maximă mobilitate a muşchiului. Astfel, acesta nu se mai contractă.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: Deşi, în general, în cazul persoanelor care trec de o anumită vârstă rezultatele sunt modeste, având în vedere că discutăm despre riduri adânc săpate în piele, nu a fost situaţiei Valeriei Arnăutu. Interpreta de muzica populară a mai apelat şi în trecut la acest tratament, deci procedura a fost mult mai eficientă, cu rezultate de lungă durată.”

Următoarea jumătate de an va fi lipsită de riduri pentru Valeria Arnăutu! Cam atât durează, în general, tratamentul care poate fi repetat ulterior şi chiar este recomandat să procedaţi astfel, pentru a menţine efectele!

 

VALERIA ARNĂUTU A REPETAT PROCEDURA DE CARE S-A ÎNDRĂGOSTIT!

Tocmai pentru că a fost atât de încântată de rezultatele pe care le-a obţinut la cea mai recentă vizită la Beauty Art Aesthetics, Valeria Arnăutu a decis ca de această dată să rezolve două probleme dintr-un foc: pe lângă botox, a repetat procedura numită Microneedling, un tratament care dă restart pielii, prin crearea a mii de canale fine în care sunt introduşi nutrienţi necesari regenerării.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: ”Procedura a acţionat ca un adjuvant pentru pacienta noastră. Pe lângă ridurile de care a scăpat, Valeria Arnăutu se bucură acum şi de o piele fără pete şi fără pori vizibili, datorită celui mai avansat aparat de Microneedling din lume, Dermapen 4 pe care îl folosim în clinica noastră de ceva timp şi cu care ne răsfăţăm clientele.”

Tratamentul, prevăzut cu ace sterile, de unică folosinţă, promite cele mai vizibile rezultate: pielea începe să producă mai mult colagen şi mai multă elastină, iar asta duce la retexturarea şi la reînnoirea tenului, chiar şi în zonele mai greu de atins, precum zona ochilor, buzelor sau nasului.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Câteva zile după tratament este foarte posibil să simţiţi pielea uşor uscată şi mai sensibilă decât de obicei. Este o reacţie perfect normală, tenul se reface. În funcţie de nevoi, specialiştii noştri recomandă folosirea unor produse, care grăbesc cicatrizarea şi potenţează efectele acestui tratament.”

Experţii Beauty Art Aesthetics transmit tuturor viitorilor pacienţi că nu există un număr fix de şedinţe pe care să îl urmaţi pentru a obţine rezultate spectaculoase. Totul depinde de felul în care se prezintă pielea la ora actuală şi de gravitatea problemelor care trebuie tratate, tocmai de aceea un prim consult este pasul esenţial către realizarea unei scheme personalizate.

 

Tratamentele la care a apelat Valeria Arnăutu sunt la doar o programare distanţă, pe site-ul oficial Beauty Art Aesthetics: https://beautyartaesthetics.ro/ Cu o experienţă europeană de peste un deceniu, mereu la curent cu cele mai noi proceduri estetice şi cu cele mai noi tehnici de injectare, specialiştii de aici vă pot complimenta frumuseţea. Clinica, manageriată de femeia de afaceri Mădălina Brânduşescu, a primit premii naţionale şi internaţionale patru ani la rând, din 2018 până în 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0