Dr. Adina Alberts a primit premiul de excelență în sănătate în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Dr. Adina Alberts a primit premiul de excelență în sănătate în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București și s-a format sub îndrumarea domnului Profesor Doctor Ioan Lascăr timp de 10 ani, în Spitalul Clinic de Urgență Floreasca. Adina Alberts, medic primar chirurgie plastică, a pus bazele clinicii de chirurgie estetică CareZone în 2002, care a devenit un refugiu al armoniei și frumuseții corpului uman. S-a implicat și se implică cu perseverență în campanii umanitare diverse, ajutând bătrâni, copii sau persoane care au avut alte operații de chirurgie estetică greșite și le-a readus zâmbetul pe buze. Se află în topul revistei Capital – 50 de femei de succes și îmbină armonios viața profesională cu meseria de părinte. Totodată, este femeia despre care se aud ecouri în lumea medicală românească și internațională.

Adina Alberts, Francisca și Claudiu Constantin

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

 

COMMENTS

DISQUS: 0