Actriţa Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea copil

Actriţa Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea copil

Anne Hathaway, 36 de ani, este însărcinată cu al doilea copil, a anunţat ea pe Instagram, publicând un selfie alb şi negru, scrie revista People. Actrița este cunoscută din filme precum „Les Misérables şi „Diavolul se îmbracă de la Prada”, dar în viața reală trăiește un adevărat miracol pe care l-a împărtășit cu fanii.

„Nu este pentru un film…#2”, a scris actriţa, făcând aluzie la faptul că nu a fost uşor să rămână însărcinată, fiind nevoie de tratamente grele.

Anne Hathaway a avut probleme de fertilitate

„Să lăsăm glumele deoparte, pentru orice persoană care trece prin infertilitate şi iadul conceperii, vreau să aflaţi că nu a fost uşor cu niciuna dintre sarcinile mele”, a adăugat actriţa.  Hathaway este căsătorită cu Adam Shulman din septembrie 2012. Cei doi mai au un copil, pe Jonathan Rosebanks, născut în martie 2016.

Ce roluri a avut Anne Hathaway

Actriţa americană a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul interpretat în filmul ”Prinţesa Îndărătnică/ Princess Diary” (2001) şi continuarea acestei comedii romantice, lansată pe marile ecrane în 2004. S-a remarcat apoi în roluri dramatice, precum cele din ”Experienţe extreme/ Havoc” (2005) şi ”Brokeback Mountain – O iubire secretă” (2005), însă a revenit la comediile romantice, jucând în ”Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada” (2006), ”Jane/ Becoming Jane” (2007) şi ”Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs” (2010).

A impresionat cu rolul atipic din ”Rachel se mărită/ Rachel Getting Married” (2008), pentru care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur, şi s-a revanşat în 2013, câştigând ambele trofee, cu rolul din ”Mizerabilii/ Les Misérables”. A făcut alte roluri importante în filme precum ”Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, ”Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises” şi ”Interstellar: Călătorind prin univers”. A apărut în drama „The Last Thing He Wanted”, produsă de Netflix.

COMMENTS

DISQUS: 0