Marcel Toader a murit. Avea doar 56 de ani.

Marcel Toader a murit. Avea doar 56 de ani.

Marcel Toader, fostul sot al Gabrielei Cristea si al Mariei Constantin a murit, informeaza Antena 3.

Din primele informatii, se pare ca Marcel Toader a suferit un infarct.

In varsta de 56 de ani, Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri prezent adesea in show bizul romanesc.

Toader a fost casatorit de sase ori, printre consoartele sale numarandu-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Ana Maria Ferencz.

Divortul de Maria Constantin a tinut primele pagini ale ziarelor mondene.

Marcel Toader a facut cu ceva timp in urma declaratii despre ultimul control medical si a facut publice imagini de pe patul de spital, care i-au cam socat pe apropiatii omului de afaceri.

„Dupa ultimii patru ani, dupa ultima casnicie am decis sa intru intr-o reparatie capitala. Acum sase ani, cand am avut infarctul, din cauza ca am ajuns tarziu la spital, inima a suferit foarte mult. Mi s-a pus un stern. In ultimii doi ani am intrerupt medicamentatia pentru ca eu consider ca prea multa nu e buna. Am zis acum o luna si ceva sa fac un set de analize generale. Am fost la Constanta am facut analize de sange, am venit la Bucuresti la o clinica specializata si au descoperit ca unde a fost tesutul necrozat se intampla niste fluctuatii de ritm ale inimii si trebuie sa am o interventie chirurgicala peste vreo doua luni de zile. M-am decis sa nu ma mai supere nimeni si sa nu ma mai supar”, a spus Marcel Toader.

Marcel Toader a trecut prin 6 divorturi

Omul de afaceri s-a insurat, de-a lungul timpului, cu majoritatea femeilor cu care a fost intr-o relatie serioasa. Prima lui sotie a fost o frantuzoaica, dupa care a urmat jucatoarea de tenis Catalina Cristea, insa nici iubirea lor nu a durat mult, despartindu-se dupa doar un an si patru luni de la casatorie. Apoi, Marcel Toader o convins-o pe cantareata Anamaria Ferentz sa spuna „DA” in fata starii civile,  la doar cateva luni dupa ce s-au cunoscut. Divortul dintre cei doi s-a lasat cu acuzatii de violenta extrema, ea sustinand ca ar fi fost agresata din cauza geloziei fostului rugbyst. Marcel s-a recasatorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai mica decat el, fiica primarului din Berceni. A urmat Gabriela Cristea, in 2008, cei doi separandu-se in 2013, circul mediatic de atunci fiind unul de pomina. Acuzatiile legate de disparitia unor mari sume de bani din contul ei si gelozia dusa la extrem au facut deliciul publicului. Iar in urma cu cinci luni, Marcel Toader a pus punct si relatiei cu Maria Constantin, pe care a acuzat-o de infidelitate.

COMMENTS

DISQUS: 0