Călin Doboș prezintă în România Aquagold, tratamentul vedetelor de la Hollywood

Călin Doboș prezintă în România Aquagold, tratamentul vedetelor de la Hollywood

Un tratament revoluționar în domeniul esteticii a pătruns și pe piața din România. Este vorba despre AQUAGOLD, metodă de înfrumusețare împrumutată de peste Ocean, ce se realizează în cabinetul medicului estetician  dr. Căin Doboș și constă în introducerea în derm prin intermediul unui dispozitiv prevăzut cu ace fine a unor substanțe nutritive. Rezultatele se văd încă de la prima ședința. Tenul arată mai fresh, ridurile fine și petele sunt estompate. AQUAGOLD este tratamentul numărul 1 în SUA pentru tratarea ridurilor, a petelor, dar și a acneei.

Dr. Călin Doboș folosește AQUAGOLD, un sistem patențat de ace acoperite cu aur fin care oferă tenului soluții personalizate la adâncimea ideală de 600 de microni. Medicul a observat după ședințele efectuate pacientelor că acestea au porii reduși, pielea netedă, aspectul acneei este simțitor îmbunătățit, iar petele pigmentare se reduc. Procedura se realizează fără durere.

Francisca și Andreea Loulou, printre primele paciente care au încercat terapia

Divele autohtone sunt în permenantă căutare a perfecţiunii, iar de noile metode de îngrijire şi hidratare a tenului sunt interesate de fiecare dată când ştiu că ar putea îmbunătăţi ceva la ele. Francisca și Andreea Loulou s-au supus unui tratament, care la prima vedere pare un chin. Ele s-au lăsat înţepate cu 20 de ace din aur pentru a da strălucire chipului, iar la final s-au declarat etrem de mulțumite.

Tratamentul este asemenea mezoterapiei, adică injectarea de substanțe nutritive în derm, dar procedura este mult mai exactă. Medicul estetician trece de câteva ori cu flaconul cu ace peste imperfecţiunile tenului pentru a estompa ridurile fine.  “Metoda facilitează mezoterapia. Este vorba despre o fiolă, cu 20 de ace din aur care conţine un cocktail de vitamine, ce revitalizează tenul. Nu substituie tratamente cu toxină botulinică şi nici de umplere a ridurilor cu acid hialuronic. Este vorba doar despre schimbarea calităţii tenului şi de tratare a liniilor fine. Acest tratament trebuie repetat în timp. Şedinţele de mezoterapie se fac cam la un interval de o lună”, a explicat dr. Călin Doboş.

Tratamentul cu ace si vitamine a ajuns abia acum la noi, dar în America este folosit deja de vedete. Starleta Kim Kardashian a recurs de ceva timp la un astfel de cocktail pentru strălucirea tenului.

Pentru mai multe informații:

 http://ketazaesthetics.com

COMMENTS

DISQUS: 0