AZAR BEAUTY CONCEPT: Redefinind Frumusețea și Încrederea de Sine

AZAR BEAUTY CONCEPT: Redefinind Frumusețea și Încrederea de Sine

Mereu am considerat că frumusețea contează și că fiecare femeie trebuie să arate bine și să fie îngrijită, de aici și ideea cu care am creat AZAR BEAUTY SALON .
Ne-am extins activitatea de la manichiură și coafor , remodeleze corporală , masaj , Makeup , epilare definitiva pentru ca fiecare dintre voi să poată profita de servicii complete de îngrijire.

Fiecare produs este ales cu grijă, pentru că punem preț pe calitate și ne dorim să satisfacem cerințele pe care le au clientele noastre. La Azar beauty concept poți veni ori de câte ori dorești, serviciile vor rămâne la aceleași standarde înalte, iar atmosfera va fi mereu caldă și prietenoasă.

Elena Ciftci – Artistă în Beauty cu Experiență și Expertiză de Top

Modul în care esti văzută de cei din jur constă și în alegerile pe care le faci. Profesionalismul nostru va fi constant, iar asta se va reflecta în capetele întoarse pentru a te aprecia.

S a deschis cel mai mare și complex salon de înfrumusețare din România  cu cea mai performanta aparatura de remodelare corporală și faciala.

AZAR BEAUTY CONCEPT, un salon beauty salon de excepție, s-a născut din pasiunea pentru frumos, oferind un plus de valoare standardelor actuale din industrie.
Azar înseamnă renaștere, iar alaturi de noi nu doar veți avea parte de servicii de înfrumusețare ci si de consultanta dar si de o echipa care te vor ajuta sa ieși din zona de confort si îți vor oferi sustinere pentru tot ce înseamnă creșterea încrederii de sine.
Datorita experienței noastre acumulate în decursul anilor, am creat un sistem de tratamente bazate pe tehnologie de vârf. În prezent, abordarea noastră pe piață se concentrează pe nevoile omului modern, în continuă schimbare. De aceea, conceptul acestui salon/clinica este unul futurist și strâns legat de inovație și evoluție. Țelul nostru este de a satisface orice nevoie legată de imaginea estetică a clienților noștri prin diversitatea și complexitatea serviciilor prestate.

Cu un record dovedit de activitate profesională în machiaj comercial, de modă și frumusețe, Ciftci Elena este întotdeauna la mare căutare pentru misiuni de machiaj  în publicitate, editoriale, videoclipuri muzicale, precum și TV și film. Fie că este vorba de o campanie de marcă sau de machiaj pentru apariția unei celebrități pe covorul roșu, Elena Ciftci are experiența și expertiza pentru a oferi rezultate de calitate în timp util.

Pasiune, Profesionalism și Inovație în Îngrijirea și Înfrumusețarea

Elena Ciftci este o artistă în beauty din România , cu peste 11 ani de experiență și o reputație binecunoscută pentru furnizarea celor mai bune servicii din profesia ei.

Portofoliul de muncă al artistului  și istoricul impresionant al clienților este o dovadă a profesionalismului muncii sale. Ea demonstrează în mod clar nivelul de calificare și calitatea muncii sale oferite unei varietăți de clienți, mărci și corporații de profil înalt de renume mondial la nivel internațional, profesând 4 ani și in Londra oferind cursuri și servicii profesionale!


Clienții de top ai Academiei / Salon includ: Valentina Borcea, Nasrin Ameri, Bianca Dragușanu, Crina Matei, Elena Basescu, Gabriela Szabo, etc.

Lucrările de modă și machiaj editorial ale Elenei au fost publicate în reviste tipărite și online din România, Ok! Magazine, Harper’s Bazaar, Elle Beauty, Celebritatea, Luxury Magazine, Ghidul Miresei, etc.

Apariții în presa și televiziune : Kanal D , Prima TV , Pro TV , B1 TV , Național TV , Antena 1, Antena Stars și Antena 3.

Elena Ciftci poate oferi, de asemenea, o echipă de artiști specialiști în machiaj cu experiență pentru spectacole în culise și evenimente la scară largă, inclusiv oferirea oricăror servicii de coafură sau manichiură care ar putea fi, de asemenea, necesare.

COMMENTS

DISQUS: 0