Vrei să ai un copil celebru? Celebritatea.ro te învață cum

Vrei să ai un copil celebru? Celebritatea.ro te învață cum

Vrei să te alături echipei care a cucerit toate scenele importante din lume, când vorbim despre modelling?
It kids-art school & modelling agency (https://m.facebook.com/itkidsromania/) realizează castinguri pentru trei dintre cele mai mari concursuri de modelling și talente din lume: Little Miss World în Dubai, Little Miss Earth în Zanzibar, World Rising Stars în Georgia, Tbilisi.
Copiii trebuie să aibă între 5-15 ani, să fie pasionati de modă și modelling și să aibă un talent pe care să îl prezinte la proba de talente.

Little Miss world, cel mai longeviv concurs de modelling pentru copii din lume

Începând din 2016, Cătălina Buzdun- Rafaila, Director național pentru aceste competiții a dus peste 20 de copii la finală internațională Little Miss & Mister United World.
„În fiecare an se desfășoară în altă țară. Am fost în Ukraina, Spania, Turcia, Grecia iar acum se desfășoară în Dubai fiindcă nu sunt restricții de călătorie. Cele mai mare premii câștigate de copiii români la acest concurs sunt în ordinea lor: Grand Prix Little Mister World Fabian Busuioc în 2017, Grand Prix pe talent Little miss world Paula Both în 2018, Tiny Miss world câștigătoare locul 1 pe categ 4/6 ani – Sara Anastasia Buzdun, în 2016. Toți ceilalți care au participat au venit cu premii și titluri internaționale, foarte bine cotate și sunt mândră de fiecare în parte. Anual, participa între 40-70 copii din toată lumea (Brazilia, Europa, Rusia, India, USA, Africa de sud, Thailanda șamd).
Anul acesta avem oportunitatea de a participa la Dubai, la ediția anniversara de 20 de ani, ce se va întâmpla în mijlocul Expo 2020, o expoziție mondială ce strânge zilnic milioane de vizitatori din toată lumea, deci expunerea și mediatizarea copiilor vor fi imense!”, afirmă Cătălina Buzdun- Rafaila, Director Național LMMUW.

Little miss Earth, prima ediție în care pot participa copii români

Deși acest concurs se ține de mulți ani, cu finală internațională fie în India sau Africa de Sud, în 2022 revine cu organizarea în Zanzibar, după doi ani de absență din cauza pandemiei.
„Este prima ediție la care participa copii Români. Eu am obținut licență acum doi ani, dar din cauza pandemiei nu s-au putut ține evenimentele și nici nu am putut călători în siguranță.
Anul acesta se desfășoară în Zanzibar 11-18 aprilie, iar înregistrările sunt încă deschise”, menționează Cătălina Buzdun- Rafaila, director național al competiției Little Miss Earth.

World Rising Stars validează noile celebrități

„La World rising stars vorbim despre cu totul altă experiență. Aici vin actori, dansatori, cântăreți, modele deja cunoscuți la ei în țară, care au nevoie de certificare internațională. Pentru fiecare categorie artistică sunt între 10-30 candidați, iar în 2020, ultima ediție organizată, am fost câștigători pe categoria Best model cu Maria Caterina Imperiale și Best Singer cu Maria Ene. În 2019 am avut și Best talent pe Ana Maria Mărgean, care a câștigat ulterior Românii au talent în 2020 pe Pro tv”, completează Cătălina Buzdun-Rafaila din postura de manager de talente și modele.
Pentru casting si inregistrari puteti contacta Catalina Buzdun-Rafaila, manager It kids- Art school & modelling agency la [email protected] si 0734.810.298

COMMENTS

DISQUS: 0