Cel mai spectaculos ballroom s-a deschis în București

Cel mai spectaculos ballroom s-a deschis în București

Ești în căutarea unui loc unde să-ți faci nunta mult visată, o ceremonie în aer liber sau doar un eveniment de firmă la care să petreci cu colegii sau colaboratorii pe marginea picinei? Ai ajuns unde trebuie. După modelul american din filme, un cort spațios este situat la numai 10 minute de zona de nord a Capitalei și 5 minute de zona de vest.

Bon Bon Club & Events este cel mai nou centru de evenimente din zona Bucureștiului. Cu un design interior impresionant, acest nou ballroom este adaptat oricărui tip de eveniment. Aici pot fi organizate petreceri private sau corporate, întâlniri, conferințe, cocktail-uri la piscină sau mese festive la restaurantul cu meniu a la carte.

Sala este decorată modern

Bon Bon Club dispune de două săli de evenimente. Este vorba despte Restaurantul Bon Bon și Russian Ballroom, care pot găzdui evenimente de la 100 persoane până la 500, în sistem sitting, sau evenimente care depășesc 1000 de persoane, în sistem cocktail.

Russian Ballroom

Sala se întinde pe 600 mp și are o capacitate de 180-500 de persoane la mese sau 700 în picioare și mese de cocktail.

Știm că decorațiunile, aranjamentele florale sau luminițele ambientale transformă orice loc într-unul de basm, iar cortul nostru este gata să dea viață imaginației tale”, spun proprietarii, care au investit masiv la acest capitol.

Restaurant Bon Bon

Localul este amplasat pe o suprafață de 250 mp și are o capacitate cuprinsă între 80 și150 de persoane, la mese, 250, în picioare. Este un loc special, în care eleganța și buna dispoziție sunt la ele acasă. De la o mică și cochetă sărbătorire a zilei de naștere, la petreceri de nuntă sau botez și până la elegante evenimente din viață unei firme, este locul unde sunteți sigur de reușita obiectivelor propuse.

Piscina Bon Bon Club

Pentru că nu am uitat cât de importantă este relaxarea, am creat o zonă în care și copiii sunt bineveniți. Restaurantul a la carte este perfect adaptat bucătăriei internaționale. Calitatea ingredientelor atent selecționate și respectarea rețetelor originale conferă preparatelor un gust desăvârșit.

Printre facilități se numără parcarea proprie, grădina și terasa, care pot fi amenajate după preferințe în funcție de natura evenimentului dumeavoastră de personal specializat.

COMMENTS

DISQUS: 0