Francisca și Carmen Barcan – o prietenie de durată

Francisca și Carmen Barcan – o prietenie de durată

Este frumoasă, inteligentă și o prezență exotică în lumea artistică românească. Francisca Dulceanu, bruneta despre care se spunea că seamănă cu Kim Kardashian, a slăbit aproape 20 de kilograme. Care este secretul său? Terapeutul Carmen Barcan care a îndrumat-o în tot acest timp i-a devenit prietenă, o cunoaște și îi recomandă cele mai potrivite tratamente și proceduri, creându-i un program adecvat stilului ei de viață.

 „De mai bine de doi ani, de când o cunosc pe doamna Carmen, pot să spun cu mâna pe inimă că i-am devenit fidelă. De fapt, o consider ca pe prietena mea. Nu concep o zi în care să nu îi cer sfatul. În primul rând, în tot acest proces pe care l-am parcurs până acum, am descoperit că pentru a avea un ten frumos și o piele minunată, indiferent de produsele pe care le folosești, este important să fie adecvate problemelor și nevoilor pielii tale. În al doilea rând, un loc deosebit îl ocupă hidratarea și alimentația! În momentul în care mănânci sănătos, se vede clar pe pielea ta. Eu am văzut acest lucru pe pielea mea! A existat un proces de slăbire, am trecut printr-o transformare radicală, pierzând aproape 20 de kilograme. Vreau să menționez că în general oamenii sunt încântați de ideea de a slăbi și omit un aspect foarte important: efectele pe care le au kilogramele pierdute asupra tenului sau a pielii lor,” ne-a declarat frumoasa artistă.

 

Mai mult, Francisca ne-a dezvăluit câteva secrete pe care le-a aflat de la Carmen Barcan: „Pielea se poate lăsa căpătând un aspect extrem de inestetic, lucru foarte probabil dacă ai trecut de o anumită vârstă. Pe mine m-au ajutat genele, dar asta nu înseamnă ca am reușit să arăt așa cum sunt acum fără anumite tratamente. Ea a combinat tehnici personale, descoperite sau studiate în ani de zile de muncă cu aparatura de ultimă generație pe care o are în cabinet. A folosit pentru tenul meu anumite rețete, tratamente si proceduri care mi se potrivesc. Cunoscând-o pe doamna Carmen am avut minunata ocazie să descopăr faptul că este singura persoană care combină aceste lucruri într-un mod extrem de benefic atât pentru fizic, cât și pentru suflet! Se ocupă de slăbit, proceduri corporale, chiar și de nutriție, dar are grijă și de tenul clientelor sale. De aceea, conceptul ei este complex și diferit. Asta este diferența dintre terapeutul Carmen Barcan și restul nutriționiștilor”.

În cadrul galei „I Success – Femei de succes” din decembrie 2020, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Best weight loss programme and facial therapy by Carmen Barcan”.

Schimbarea începe acum!

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

 

COMMENTS

DISQUS: 0