Echilibrul dintre minte si trup. Află ce trebuie să faci pentru a fi în armonie cu tine

Echilibrul dintre minte si trup. Află ce trebuie să faci pentru a fi în armonie cu tine

Relația minții umane cu trupul se află în strânsă legătură, iar un echilibru bine definit între cele două este cheia pentru menținerea acestei armonii. Știm că atunci când suntem nervoși sau mâncăm compulsiv, corpul începe să se resimtă, iar o dietă bazată pe fructe, legume și grăsimi sănătoase face minuni în fața acestor episoade de iritabilitate, diminuându-le. Același principiu apare și în cazul poftelor și dependențelor culinare.

Cu ajutorul unei alimentații adecvate și a unui stil de viață sănătos, corpul se vindecă atât pe plan fizic, cât și emoțional. Fiecare se regăsește pe el, își recâștiga sufletul pe care l-a ignorat, iar acest lucru se vede și la suprafață. Carmen Barcan este omul care te înțelege, te îndrumă pe calea cea bună și te ajută să devii cea mai bună versiune a ta.

„Aceia dintre noi care s-au maturizat într-o societate bazată pe principii sănătoase, trăiesc și astăzi o viață echilibrată atât din punct de vedere psihic, cât și fizic. Premisa din spatele acestei teorii este aceea că, ceea ce faci înainte de venirea unei amenințări de furtună determină în cea mai mare măsură cum te vei descurca atunci când vine cu adevărat cataclismul. Cei care eșuează în a planifica și a se pregăti în avans pentru instabilitate, au tendința de a suferi și mai mult atunci când sănătatea lor trece de la stabilitate la turbulență. Însă, a fi sănătos sau bolnav, a fi trist sau fericit, depinde mai mult de ceea ce face omul în lume, decât ceea ce-i face societatea. Îl liniștește mai ales gândul că, deși a făcut greșeli, fiecare poate fi capabil să se corecteze, să-și recâștige sănătatea psihică și fizică construindu-și excelența”, povestește cu un zâmbet blând Carmen Barcan.

„Când îți dorești ceva, poți! Recomandarea mea este aceea de a avea grijă la cantitatea de alimente consumată, dar mai ales la calitate. Adică, hrănindu-te cu alimentele cele mai bogate în proteine, micronutrienți și fibre, hidratându-te corect, odihnindu-te cât este nevoie, făcând cât mai des fapte bune, vei ajunge în echilibru cu tine. Fizic si psihic! Nu uita să mergi periodic la medic, să faci mișcare și să visezi mereu!” a continuat terapeutul.

În cadrul galei „I Success – Femei de succes” din decembrie 2020, Carmen Barcan a primit încă un premiu pentru „Best weight loss programme and facial therapy by Carmen Barcan”.

Schimbarea începe acum!

Pentru a afla mai multe despre programul de schimbare a vieții demarat de Carmen Barcan, accesează:

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0