Grațiela Duban are grijă de tenul ei printr-o procedură revoluționară cu micro-înțepături

Grațiela Duban are grijă de tenul ei printr-o procedură revoluționară cu micro-înțepături

Graţiela Duban este mai pregătită ca niciodată pentru cel mai nou sezon din emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, “Se strigă darul”! Ca să arate impecabil pe micile ecrane, dar şi ca să întâmpine vara aşa cum se cuvine, vedeta TV a apelat recent la o procedură de top, extrem de populară în rândul celor care adoră tratamentele personalizate, efectuate de dermatologi cu experienţă.  Frumoasa actriţă s-a lăsat pe mâinile specialiştilor de la Beauty Art Aesthetics, o clinică estetică din Capitală, unde a găsit cele mai iubite tratamente minim invazive. Graţiela Duban ne-a povestit de ce a ales un tratament cu micro-ace pentru tenul ei, dar şi la ce proceduri de înfrumuseţare are de gând să apeleze în continuare!

 

SUBSTANŢE IUBITE DE TEN, INJECTATE DIRECT ÎN PIELE

Pentru că prezentatoarea şi-a dorit un tratament care să o ajute să îşi menţină tenul tânăr şi hidratat, specialiştii clinicii Beauty Art Aesthetics i-au recomandat procedura Microneedling, efectuată cu cel mai avansat dispozitiv, Dermapen 4.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Pacienta noastră a căutat un tratament care să lupte cu cele mai frecvente probleme ale pielii, dar şi să le prevină, totul într-un timp relativ scurt. Am optat pentru ceea ce noi numim varianta evoluată a binecunoscutei Mezoterapii, adică Microneedling-ul efectuat cu un aparat care face furori în lumea estetică. Spre deosebire de seringile clasice, Dermapen 4 are 16 ace care creează în fiecare secundă aproape 2 mii de canale în piele.”

Aminoacizi, enzime, vitamine, minerale, extracte din plante, toate sunt injectate superificial, la nivelul pielii, făcându-şi simţite efectele mai repede decât prin oricare alt mod. Mecanismul din spatele acestor micro-înţepături este următorul: pielea este forţată să se vindece singură, stimulând sinteza de colagen şi de elastină, care ne ajută tenul să rămână  fresh! Curajoasă din fire, Graţiela Duban nu a stat pe gânduri când a auzit ce presupune întreaga procedură şi, mai ales, când a aflat ce rezultate promite.

GRAŢIELA DUBAN: „Cicatrici, acnee, rozacee, hiperpigmentări sau riduri. Am descoperit tratamentul care pune capăt tuturor acestor probleme! Sunt încântată că am aflat de la specialişti care sunt nevoile exacte ale pielii mele şi, mai ales, că am identificat un tratament cu care tenul meu se înţelege de minune. Procedeul a fost suportabil, mai ales că disconfortul este mult redus de crema anestezică aplicată încă de la începutul intervenţiei.”

 

DE CE DERMAPEN 4 ESTE LIDER DETAŞAT ÎN TRATAMENTUL PROBLEMELOR PIELII?

Specialiştii de la Beauty Art Aesthetics au introdus recent în cadrul aparatelor lor performante noua versiune a Dermapen din dorinţa de a le oferi pacienţilor tratamente de ultimă generaţie.

MĂDĂLINA BRÂNDUŞESCU, FONDATOR ŞI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Faţă de alte dispozitive de acest gen, Dermapen 4 este cu 104% mai eficient şi realizează un număr aproape dublu de canale, care ajută tratamentul să fie mai rapid şi executat pe suprafeţe mai mari. Adâncimea acelor poate fi setată cu o precizie mai bună, în plus, aparatul poate fi folosit şi pe zone mai sensibile, cum ar fi, de pildă, pleoapele!”

Specialiştii spun că Dermapen poate fi folosit cu succes şi în zona gâtului, decolteului sau mâinilor. Deşi pare de lungă durată, o singură şedinţă durează maximum jumătate de oră. În perioada de refacere a pielii, pacienţi pot sesiza roşeaţă în zona tratată.

GRAŢIELA DUBAN: Ceea ce îmi place este că, spre deosebire de alte tratamente, nici nu a fost nevoie de o perioadă mare de refacere a pielii. Într-o zi, două, deja tenul meu începea să arate normal. La recomandările medicilor, am folosit creme cicatrizante şi cu factor de protecţie, care au grăbit vindecarea. Acum, parcă şi machiajul se aşează mai bine pe ten!”

Pentru că este o procedură puternic personalizată, schema de tratament trebuie realizată în funcţie de nevoile pacienţilor. În general, specialiştii Beauty Art Aesthetics recomandă 4-6 şedinţe, efectuate la un interval de 2-4 săptămâni.

GRAŢIELA DUBAN: Cu siguranţă voi reveni pentru a întreţine rezultatul. Şi nu doar atât! Am discutat cu medicii Beauty Art Aesthetics şi vreau ca în viitorul apropiat să apelez şi la injectările cu cele mai în vogă substanţe: acidul hialuronic şi botoxul. Mai bine previi decât să tratezi, iar eu vreau să mă conformez întocmai, pentru ca mai târziu tenul meu să îmi mulţumească pentru grija pe care i-o ofer acum.”

 

           

Tratamentul cu ajutorul căruia Graţiela Duban îşi întreţine tenul este la doar o programare distanţă. Dacă vreţi să testaţi procedura iubită peste tot în lume, aflaţi că medicii de la Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă la un control gratuit. Multiplu premiată pentru rezultatele sale, clinica manageriată de Mădălina Brânduşescu s-a reinventat recent, iar acum găsiţi aici cele mai în vogă tratamente minim invazive: https://beautyartaesthetics.ro/

           

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0