Un nou magazin Lelas în Carrefour Vulcan

Un nou magazin Lelas în Carrefour Vulcan

Parfumurile cu arome orientale Lelas vor fi disponibile într-o nouă locație aflată în Carrefour Vulcan, din București (Strada Mihail Sebastian 88). Astfel, după ce i-a cucerit pe iubitorii de arome puternice și magice cu magazine în Băneasa Shopping City, Mega Mall, Park Lake și Afi Cotroceni, brandul Lelas se extinde și în sectorul 5, pe 8 februarie.

Lelas este un brand de parfumuri care a luat naştere în 2014 cu scopul de a reinventa industria parfumurilor din Turcia.

Denumirea Lelas din turcă este derivat al cuvântului Liliac – un simbol al culorii şi al asocierii cu natura. În jurul numelui Lelas s-a construit un personaj tânăr și șarmant, ce respira dragoste și puritate prin toți porii. Viziunea brandului se bazează pe mixul armonios dintre calitate, disciplină, pasiune şi creativitate.

Clienții magazinului vor fi întâmpinați cu multe surprize parfumate din partea organizatorilor!

Aceștia sunt așteptați să descopere preferatele vedetelor: Arabian Nights (Note de varf: măr, bergamot, ananas, iasomie, trandafir, paciuli, vanilie, mușchi de stejar, mosc, chihlimbar. Note de baza: lavandă, bergamot, lămâie, ananas, verbena, cupru, mușchi de stejar, geraniu, trandafir, lemn de santal, semințe de tonka); Bayrak (Note: piersică, bergamot, iasomnie, bujor, flori de portocale, mușchi, mosc, note lemnoase) și Bordo (Note: vanilie, praline, scorțișoară, patchouli, cașmir, ambră, mosc, lămâie, alune, cafea, tuberoze, iasomie, portocală, trandafir bulgăresc și iris), dar și celelalte parfumuri din portofoliul companiei.

Toți cei care își doresc un parfum cu o aromă intensă, seducătoare, care să reziste de dimineața până seara pot găsi răspunsul în parfumurile orientale și se vor îndrăgosti de aromele lor minunate de la prima pulverizare, simțind că au găsit produsul pe care îl așteaptă și care se pliază pe personalitatea lor. Parfumurile orientale au arome mai îndrăznețe, misterioase, exotice și sofisticate, într-un cuvânt – complexe. Acestea au în compoziție condimente (scorțișoară, cardamom, piper, cuișoare, nucșoară, etc), uleiuri lemnoase (cel mai întâlnit este lemnul de agar), mosc, ambră si rășini. Aromele picante – lemnoase sunt des asociate cu arome de vanilie, florale sau cu cele fructate.

Brandul Lelas este disponibil în Băneasa Shopping City, Mega Mall, Park Lake, Afi Cotroceni, Corbeanca DN1 și, începând cu 8 februarie, și în Carrefour Vulcan.

Mai multe informații – https://www.facebook.com/lelasperfumes/

COMMENTS

DISQUS: 0