Jennifer Lawrence a celebrat logodna din februarie

Jennifer Lawrence a celebrat logodna din februarie

Actriţa americană Jennifer Lawrence a celebrat logodna sa cu Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă din New York. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere organizată la câteva luni de la anunţul fericit, relatează usatoday.com.

Totul a avut loc duminică, la câteva luni după ce reprezentanţii actriţei au confirmat informaţia despre logodnă. Starul american a apărut într-o rochie roz din şifon şi purtând o poşetă semnată de Roger Vivier, bijuterii create de Fred Leighton şi pantofi de la casa de modă italiană Casadei. Părul ei era aranjat într-un coc.

Jennifer Lawrence s-a logodit în februarie

Stiliştii vedetei, Jill Lincoln şi Jordan Johnson, au publicat o fotografie pe Instagram. În imagine, Lawrence a fost surprinsă în timp ce mergea pe o alee înconjurată de lumânări.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

„Uitaţi-o cum vine!”, au scris aceştia. „Suntem extrem de fericiţi şi de încântaţi că Jennifer Lawrence se va căsători…. weekendul acesta am ţinut un toast pentru Jen şi viitorul ei mire…. cu toţii ne-am distrat foarte mult”, au continuat ei. Imaginea a fost publicată, pe aceeaşi platformă online, şi de specialista în machiaj Fulvia Farolfi şi stilistul Ben Skrivin.

Lawrence, în vârstă de 28 de ani, s-a logodit cu Cooke Maroney, directorul Gladestone Gallery din New York, în luna februarie.

COMMENTS

DISQUS: 0